KOŠARKAŠICE LAVOVA GOSTUJU ORLOVIMA U TREĆEM KOLU WABA LIGE

Datum:

Share post:

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 26. oktobra, utakmicu trećeg kola WABA lige protv ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

 Nakon poraza na domaćem parketu od ekipe ŽKK “Nikšić” u okviru drugog kola WABA lige, Lavice, u srijedu, 26. oktobra, sa početkom u 18:00 časova u sportskoj dvorani “Obilićevo” u Banja Luci igraju utakmicu trećeg kola protiv još jednog predstavnika Bosne i Hercegovine u ovom takmičenju, ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

 Trener Lavica Aleksandar Bližnjaković u najavi ovog meča istakao je:

Očekujem da moja ekipa pruži dosta bolju igru nego što je to bio slučaj u prva dva meču na startu sezonu. Ekipu Orlova dobro poznajemo, iako su u velikoj mjeri izmjenili sastav u odnosu na prošlu sezonu, podmlađena, ali izuzetno kvalitetna ekipa sa nekoliko iskusnih i jako kvalitetnih košarkašica. Daćemo sve od sebe da pokušamo doći do prve pobjede ove sezone.

“Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica, baš onakva kakve su bile i prethodne dvije na početku ove sezone. Protivnika poznajemo jako dobro, baš kao i oni nas. Veliki broj međusobnih duela smo odigrali prethodne sezone i očekujem da i ovaj duel bude izuzetno kvalitetan, ali da se na kraju mi radujemo” istakla je Milica Đokić kapiten KK Lavovi Brčko pred duel sa ekipom Orlova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...

SVJEDOČANSTVA O STRADANJU SRBA: Knjiga „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ promovisana u Ugljeviku (foto)

U ugljevičkom Centru za kulturu večeras je promovisana knjiga  „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ autora protonamjesnika Nemanje Eraka i jereja...

VUČEVIĆ: Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku (foto)

“Mi doživljavamo Banjaluku kao naš grad. Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku i kada je teško. Nastavićemo...