KOKANOVIĆ – Prvi čovjek SP u Brčkom sastao se sa Ivicom Dačićem

Datum:

Share post:

Predsjednik Socijalističke partije Opštinskog odbora Brčko Zoran Kokanović sastao se sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačić. Prilikom posjete i sastanka, koji je protekao u ugodnom i prijateljskom razgovoru, dogovorena je dalja saradnja i podrška Socijalističke partije Srbije sa posebnim osvrtom na Socijalističku partiju u Brčkom.

Predsjednik SPS-a Ivica Dačić izrazio je visok nivo razumjevanja za poziciju i značaj Brčko distrikta  u administrativno – političkom sistemu Bosne i Hercegovine odnosno Republike Srpske i pokazao visok nivo informisanosti i interesovanja o stanju naroda i Partije u ovoj specifičnoj zajednici.

Dogovorena je konkretna saradnja na projektima značajnim za razvoj kadrova i Partije u Brčkom. U narednom periodu biće omogućena stručna podrška na nivou eksperata usmjerena ka Aktivu mladih i Aktivu žena SP OO Brčko, te jačanju kontakata i radnih veza na nivou aktiva i ostalih struktura ove dvije partije. Znanje i iskustvo ljudi koji rade na značajnim infrastrukturnim, industrijskim i obrazovnim projektima u Srbiji, te prepoznatljiv politički indetitet doprinijeće radu i programu Socijalističke partije u Distriktu.

Podrška Socijalističke partije Srbije i predsjednika Ivice Dačića biće kruna dugogodišnje uspješne saradnje dvije sestrinske partije i bolje upoznavanje potreba i prioriteta Distrikta i Republike Srpske.

Predsjednik SP OO Brčko Zoran Kokanović izrazio je zadovoljstvo nakon sastanka rekavši da je podrška iz Srbije od izuzetnog značaja za Brčko i Socijalističku partiju, te se zahvalio predsjedniku Dačiću na razumjevanju i dobroj volji da pomogne razvoj i unapređenje Socijalističke partije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nagetsi 3:0 Lejkersi: Novi rekord Nikole Jokića

Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su Los Anđeles Lejkerse 112:105, te tako sada vode 3-0 u prvoj rundi plej-ofa...

Najnoviji podaci: U 2023. porastao broj zaposlenih žena, pogledajte o kojoj cifri je riječ

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je danas da je položaj žena na tržištu rada u prošloj godini...

Bibliotekarke bijeljinske Biblioteke predstavile se stručnim temama na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS

Drugog dana Stručnog skupa Društva bibliotekara Republike Srpske, sa stručnim temama u trećoj sesiji pod nazivom “Specijalne biblioteke...

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...