Koga se bojiš MIĆIĆU-ZASTO SI SAM?

Datum:

Share post:

Domaćin krsne slave Bijeljine Mićo Mićić je prilikom otkrivanja četiri biste srpskim velikanima u Gradskom parku, pored sebe imao ''SAMO DVA ČLANA'' Stranke demokratske Srpske Semberija.

Uz Mićića su bili Darko Mitrić, narodni poslanik Miće Mićića i SP Petra Đokića, odnosno Predrag Jović, novi menadžer Grada Bijeljina.
 

 

Malo ranije, a pre lomljenja krsnog kolača, Mićić je na kafi sa kumom slave Miloradom Dodikom u Kafeu ,,Londž'' (Lounge), bio sam među članovima i funkcionerima Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Gdje su iznenada nestali ''GRADONAČELNIKOVI LJUDI''?

Nestali po ''zadatku'' ili po ''ličnoj želji''?

Ima li Mićić stranku?
''Nije to Mićiću prvi put'', kažu sagovornici iz Mićićeve stranke koji su se obratili portalu Dešavanja u Bijeljini.

Na mobilnim telefonima traže tekstove i pokazuju fotografije sa sastanka Mićića i Izbornog štaba Gradskog odbora SNSD u Bijeljini gdje je opet ''MIĆIĆ SAM''.

Mićić ''SAM''

Tada su objavljene fotografije Mićića kako u službenim prostorijama SNSD sjedi sam, bez ijednog člana ,,SDS Semberije – Mićo Mićić''.

Članovi SDS Semberija Mićo Mićić se pitaju da li je Mićić član SNSD, ili ''SAM'' svoje sopstvene stranke?!

Da li se Mićić plaši ili je ''operativan'' ?
Oni koji pravdaju ovakve Mićićeve poteze govore kako je u pitanju njegova ''operativnost'' i kako u stvari samo želi efikasno rješavati probleme i saslušati mišljenje novih koalicionih partnera. Zato je sam došao u SNSD i žurno pisao strateške upute za predstojeću kampanju.

Ili dogovore oko realizacije najavljenih 17 ili koliko već projekata!?

Fotografija snimljena na kafi sa Dodikom na dan Svetog Pantelejmona se može objasniti kako se Dodik, eto žurio i kako se sve samo namjestilo baš tako.

Kad se stranka zove po tebi onda ''zaboraviš'' na članstvo?
Gaf iza gafa, tvrde oni koji misle drugačije i pojašnjavaju da lider stranke koja u sastavu ima – njegovo ime, mora imati kraj sebe i svoje ljude.

Uvijek!
Uvijek se mora pokazati snaga i odlučnost. Da ima na koga da se osloni u rješavanju problema Grada na čijem čelu bi trebao biti bar još dvije godine.  Tim prije što su ti isti ljudi, upravo radi želje da daju svoj doprinos u rješavanja problema građana Semberije  i krenuli sa njim – Mićićem u osnivanje nove stranke i napustili SDS Mirka Šarovića, rekli su nam MIćićevi saradnici.

Darko Mitrić, Generalni sekretar Mićićeve stranke, na pitanje novinara portala Dešavanja u Bijeljini, gdje su funkcioneri SDS Semberija na današnjoj proslavi slave Grada Bijeljina, uputio nas je da odgovor tražimo od Predraga Jovića-Gradskog menadžera, a posle i na adresu Miće Mićića, koga nismo željeli kontaktirati po ovoj temi!?

Darko Mitrić, Danijela Đukin

Dio funkcionera je htio pokazati na terenu, rezultatima, da bi Mićić bolje rukovodio SDS nego Šarović i kako je Predsjedništvo te stranke pogriješilo u odluci da Mićića isključi iz partije.

Sada  očigledno nisu zadovoljni što su iznenada ''zaboravljeni'' zbog Mićićeve ''operativnosti''.

Ili možda straha?
Straha da će SDS Semberije pokazati da ima i svoje ideje i da je spremna da ih zastupa? Straha od konflikta sa SNSD zbog različitih gledišta po pojedinim pitanjima?
 
Pitaju se i kako se Mićiću moglo desiti da ''zagubi'' sve svoje ljude u ''gužvi'' od spomenika Kralju Petru Prvom Oslobodiocu do Laundža. Na tih pedesetak metara. I to u doba korone i zabrane masovnih okupljanja.

Ali je zato Dodik iskupio sve svoje. I to sa maskama. Ili su Dodikovi sami došli, a Mićićevi zaboravili da se pojave? Ili su zaboravili samo maske, pa se vratili po njih baš u momentu fotografisanja?

''Zauzetost'' članova SDS Semberija?
Treba biti pošten i reći da je danas u Gradskom parku bio  izuzetno AKTIVAN i Predag Jović, novi Gradski menadžer, ali je više bio zauzet organizacijom skupa i davanjem nezvaničnih informacija medijima, no što je bio vidljiva podrška Mićiću.

Ako je Jović već bio zauzet nekim novim organizacionim zadatkom, gdje su drugi članovi SDS Semberije – Mićo Mićić?

Ili je dovoljno da se pojavi samo Mićić, jer imena drugih nisu u imenu stranke SDS Semberije – Mićo Mićić?

Ili je u pitanju možda neko obećanje i dogovor koja se ne smije nikako narušiti?

Obrt: Šta je jače privatno ili javno? IZOSTANAK KOMANDE ILI SPREMNOST NA IZVRŠENJE ISTE?
U informacijama koje su pristizale u redakciju portala Dešavanja u Bijeljini pokazalo se da za sve možda i nije kriv samo Mićić i njegova kako je rečeno ranije u tekstu ''operativnost'', pod kojim se u stvari krije primjedba za ,''samodržačko'' ponašanje nego izgleda i izostanak komande ili spremnosti na izvršenje iste.

Nezvanično se moglo čuti da su neki članovi SDS Semberije slavili Pantelino kod kuće, neki su bili na slavlju kod njih ili rodbine, a neki privatno u gostima u – Srbiji, ali službeno.

Kako sad u neradni dan službeno, a – privatno?

Da, moguća je službeno – privatna kombinacija, ali o tome drugi put…

Dodik svoje nije morao iskupljati, ni pitati gdje su…!
Interesantno je da Dodik svoje ljude nije morao iskupljati. Nije ih ni morao pitati da li slave Pantelino ili ne. Oni su bili sve vrijeme tu. I u parku na otkrivanju bista. I na lomljenju slavskog kolača.

I ispred Spomenika braniocima Semberije na polaganju vijenaca. I u Loundžu – na kafi.

Svugdje. I nisu kasnili. I Fotografisali su se, za uspomenu. I svi sa – usamljenim gradonačelnikom Mićićem, plus Dodik.

''Gdje ste GRADONAČELNIKOVI LJUDI''?
Da li su kadrovi SDS Semberije malo pridrijemali u sigurnim foteljama koje se neće rasklimati bar još dvije godine dok je gradonačelnika i njegove ''operativnosti'' ?

Ili se plaše korone, a zaboravili maske kod kuće, pa im, kad su se vratili po njih banuli gosti? 
Ili se plaše nečeg drugog?

Sukoba sa SNSD? Ili ne slušaju komandu, ako je ima?

Ili ih Mićić ''operativno'' zaboravlja utapajući se u ''masi SNSD''?  Ili ..!!!???

Aj ga znaj… Mićiću…

Jedino što je izvjesno jeste da su se oni koji su kontaktirali portal Dešavanja u Bijeljini glasno pitali : ''Mićiću koga se bojiš  – ZAŠTO SI SAM?''

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nagetsi 3:0 Lejkersi: Novi rekord Nikole Jokića

Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su Los Anđeles Lejkerse 112:105, te tako sada vode 3-0 u prvoj rundi plej-ofa...

Najnoviji podaci: U 2023. porastao broj zaposlenih žena, pogledajte o kojoj cifri je riječ

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je danas da je položaj žena na tržištu rada u prošloj godini...

Bibliotekarke bijeljinske Biblioteke predstavile se stručnim temama na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS

Drugog dana Stručnog skupa Društva bibliotekara Republike Srpske, sa stručnim temama u trećoj sesiji pod nazivom “Specijalne biblioteke...

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...