KMF „Radnik MD Shop“ osvojili prvi Turnir šampiona u Bijeljini

Datum:

Share post:

Finalnom utakmicom između domaće ekipe KMF „Radnik MD Shop“ i slovenačkih vicešampiona, ekipe FC Siliko, spuštena je zavjesa na prvi Turnir šampiona u Bijeljini. U prethodna dva dana, bijeljinska publika je mogla da uživa u majstorijama futsalera, te da svaki dobar potez nagradi aplauzom.

Jučerašnji program su otvorile ekipe KMF Loznica Grad i Diamant Linz, u utakmici za treće mjesto. Uspješnija je bila ekipa futsal šampiona Srbije i osvojila treće mjesto.

U finalnoj utakmici domaćini su imali dostojnog protivnika u ekipi vicešampiona Slovenije, te im je ova utakmica bila prava provjera za naredne nastupe u futsal Ligi šampiona, koji ih očekuju krajem augusta, a gdje Bijeljinci igraju turnir u Tirani.

Finalna utakmica je završena rezultatom 4-3 u korist ekipe KMF „Radnik MD Shop“, te su postali osvajači prvog turnira šampiona.

Na kraju su ekipama dodjeljene nagrade za osvajače prva tri mjesta, a takođe i pojedinačne nagrade. Najbolji strelac turnira je kapiten domaće ekipe, Cvijetin Pavić. Najbolji golman turnira je Nejc Berzelak, koji je svojim bravurama dobio zaslužene aplauze objektivne bijeljinske publike. I na kraju, nagrada za najboljeg igrača turnira je sasvim zasluženo otišla u ruke Dejana Pavlovića.

Ovom ceremonijom je spuštena zavjesa na prvi turnir šampiona, a nadamo se da ćemo i u narednim godinama gledati slične futsal spektakle u Semberiji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUKOVIĆ: Očekujemo pobjedu Ljubiše Petrovića – PDP bitan politički faktor u Bijeljini (foto)

Glavni odbor PDP je na juče (subota, 17. maj 2024.) održanoj sjednici u Bijeljini donio Odluku o izlasku...

II Simpozijum o aritmijama od 24. do 26. maja u Bijeljini

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

KOŠARAC: Šmitu je neophodna medicinska dijagnoza, krajnje je vrijeme da se ovom pacijentu ukaže pomoć

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac izjavio je da je Kristijanu Šmitu neophodna medicinska dijagnoza, te da je...

SAVIĆ: Borce više boli nepravda u društvu od materijalnog položaja – obilježana 32. godišnjica Druge majevičke brigade (foto)

U Priboju kod Lopara danas je obilježana 32. godišnjica od osnivanja Druge majevičke lake pješadijske brigade. Ispred spomenika poginulim...