U nedjelju u sportskoj dvorani Gimnazije u Bijeljini, u organizaciji karate saveza Republike Srpske, te tehničkoj organizaciji kk“Panteri plus“ i RKS „BMSiP“ održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Republike Srpske za kadete, juniore i U21 seniore. 

Oslabljeni nenastupanjem nekoliko naših takmičara osvojene su tri medalje u četiri kategorije.

Mia Milica Vujić je nakon nastupa u Beogradu, dan ranije u Bijeljini briljirala u kategoriji kadetkinja (-54) i ponijela naslov kadetske prvakinje Republike Srpske. Vujićeva je tako objedinila titule aktuelne državne i republičke prvakinje, te pokazala njene mogućnosti i ambicije u daljoj njenoj karijeri. Dan ranije u Beogradu Vujićeva je na internacionalnom turniru „RODA KUP“ osvojila srebrnu medalju u konkurenciji juniorki (-53), te bronzanu u konkurenciji kadetkinja (-54).

Druga naša predstavnica Milica Mijić  je u disciplini kate osvojila bronzanu medalju, a dan ranije u Beogradu bila je bronzana takođe u disciplini kate. Najveće iznenađenje priredio nam je Lazar Šikuljak, koji je kao debitant i do dvije godine mlađi u kadetskoj konkurenciji u borbama (-52) ponio naslov viceprvaka Republike Srpske.

Ostaje žal što zbog zdravstvenih razloga naše kadetkinje Gavrilović i Ivković nisu mogle nastupati pa tako u ekipnoj konkurenciji nismo mogli braniti titule koje smo držali predhodne dvije godine. 

Bez obzira na sve, ispunili smo zacrtane ciljeve i zadovoljni smo ostvarenim rezultatima. Nastavljamo dalje raditi isčekujući nastup na državnom prvenstvu 8-9 juna u Derventi, te krajem juna mjeseca u WKF Svjetskoj ligi za mlade.

Pres služba kk „UNSU“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име