KK Radnik Bijeljina: Istupamo iz Prvenstva BiH zbog neažurnosti i neorganizovanosti Košarkaškog saveza BiH

Datum:

Share post:

Upravni odbor Košarkaškog kluba „Radnik“ donio je odluku o istupanju kluba iz Prvenstva BiH zbog neažurnosti i neorganizovanosti Košarkaškog saveza BiH.

Iako je već oktobar, još nije poznato ni kada počinje liga, niti koji klubovi i koliko će ih u njoj učestvovati. Zanimljivo je da postoji mogućnost da ove sezone u Prvenstvu BiH nastupe klubovi koji su prošle godine ispali iz ovog ranga takmičenja, čime se nesumnjivo postavlja pitanje regularnosti i svrsishodnosti učešća.

Nepoznanica kada će i pod kojim uslovima početi sezona znatno utiče i na finansijske planove kluba, tako da bi bilo krajnje neodgovorno i neozbiljno u ovakvim okolnostima započeti takmičenje.

Osim toga, Grad Bijeljina i dalje nema odgovarajuće infrastrukturne uslove za profesionalne sportiste, a oni se najprije odnose na nedostatak sportske dvorane i termina za treniranje, što dodatno otežava situaciju.

TESTNA REKLAMA

Dok nadležni ne naprave iskorak i ne unaprijede sportski ambijent, Košarkaški klub „Radnik“ će u narednom periodu akcenat staviti na još kvalitetniji rad sa mlađim igračima, koji će u nastupajućoj sezoni dobiti priliku da se košarkaški razvijaju u Prvoj i Drugoj ligi Republike Srpske.

Naš klub još jednom upućuje veliki zahvalnost svima koji su nam u prethodnom periodu pružali podršku, u nadi da će tako ostati i ubuduće, s ciljem stvaranja što boljih uslova za bavljenje sportom, a naročito zdravog razvoja naših najmlađih.

UPRAVNI ODBOR KOŠARKAŠKOG KLUBA „RADNIK“ BIJELJINA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...

FK ’’Proleter’’ iz Dvorova izjavio saučešće porodici Ješić

-Danas nas je iznenadila vijest o smrti Miodraga Ješića, nekadašnjeg fudbalera a zatim i trenera crno-bijelih. Ovo je...

Poslije prokišnjavanja bijeljinska dvorana u novim problemima (foto)

U Bijeljini gotovo da ne prođe sedmica dvije a da se ne pojavi komunalno – infrastrukturni problem. Posljednjih...