Nakon prezentacije, kao što su i obećali, firma „KiTE BH“, proteklih dana iz Bijeljine je krenula sa isporukom poljoprivrednih mašina u mnoge krajeve Republike Srpske i BiH.

„Prvo smo svratili u susjedno Brčko, gdje smo Miloradu Stokiću isporučili tifon mađarske kompanije FORRAS 50/200R, a potom smo još tri tifona FORRAS 63/280R predali na upotrebu poljoprivrednicima Milenku Jariću iz Srpca, Sveti Aleksiću iz Gradiške i Mladenu Todoroviću iz Banjaluke. Istovremeno, Mladenu Tošaniću iz Prnjavora isporučili smo adapter 470 mađarske kompanije OPTIGEP, koja se više od 50 godina bavi proizvodnjom adaptera za kombajne za žetvu kukuruza i suncokreta. Prethodno smo još dva tifona FORRAS 63/280R i 75/350 odvezli do Srpca kod poljoprivrednika Mila Skrobonje. Obradovali smo i njegovog sugrađanina Slađana Jarića kome smo, takođe, isporučili tifon 63/280R, kao i Jovicu Vujića iz Gradiške koji je kupio istu mašinu za navodnjavanje“, istakli su iz firme „KiTE BH“ Bijeljina.

Uz Damira Begovića iz Sektora prodaje „KITE BH“, za utovar tifona i adaptera bili su zaduženi serviseri Stevo Pantić i Branko Cvijetinović.

Firma KITE BH danas izvršila isporuku poljoprivrednih mašina koje su obezbjeđene uz podršku Vlade Mađarske (foto, video)

„Zahvaljujemo se našim poljoprivrednicima koji su došli na prezentaciju mašina u Bijeljinu, te bili strpljivi i ljubazni do njihove isporuke. Već smo dobili pozitivne povratne informacije o korišćenju novih mašina za koje se interesuju brojni poljoprivrednici iz cijele Republike Srpske i BiH“, rekli su iz „KiTE BH“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име