KMF „RADNIK MD SHOP“ Bijeljina: Šampioni upalili motore (foto)

Datum:

Share post:

Stručni štab ekipe KMF „Radnik MD Shop“ juče je izvršio prvu prozivku i ozvaničio početak priprema za novu sezonu 2023/24, u kojoj bijeljinsku ekipu čeka premijerni nastup u UEFA futsal ligi šampiona, kao i takmičenja u BiH.

Na treningu je bilo prisutno 18 igrača, a redove šampionske ekipe su napustili Vladimir Džombić (Buba Mara Cazin) i Dragan Savić. U ovom prelaznom roku u Bijeljinu su stigli Semir Hodžić, Emir Hodžić (oba Lux Brčko), Sead Bećirević (Brčko Zdravlje) i Kosta Kuzmić (Salines Tuzla).

Takođe je i stručni štab je dobio pojačanje, dosadašnim trenerima Perici Trifkoviću (glavni trener) i Pregradu Zariću (kondicioni trener), su se pridružili Zdravko Vujić i Ilija Simić (trener golmana).

U narednim danima (12/13.8.2023) nas u Bijeljini očekuje turnir šampiona, na kojem pored domaćina nastupaju ekipe iz Austrije, Slovenije i Srbije, a u periodu od 22-27.8.2023 ekipu KMF „Radnik MD Shop“ očekuje nastup u futcal Ligi šampiona, gdje igraju u Tirani (Albanija) sa šampionima Albanije, Sjeverne Irske i Velsa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija” iz Bijeljine (foto)

Saopštenje za javnost UG ’’Muzički umjetnici Semberije’’ prenosimo u cjelosti: 12. decembra 2023. godine održaće se Novogodišnji koncert Muzičke...

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...