Veliku pažnju javnosti u Bijeljini je izazvala izjava predsjednika SPS Gorana Selaka prilikom gostovanja u emisiji Oko u Oko portala Dešavanja u Bijeljini kojom prilikom je izjavio da je iznenađen postupkom rukovodstva Opšte bolnice Bijeljina… da je to jedina bolnica koja nije podržala akciju SPS u Republici Srpskoj, nastavljajući da, kada se završi aktivnost, će se predsjednica Aktiva žena (op.a. Jelena Rodić) oglasiti po tom pitanju – da jedino Bolnica Bijeljina nije podržala akciju da Forum žena SPS-a donira porodilje.

Na zvanični meil portala Dešavanja u Bijeljini  stigao je dopis JZU Bolnica “Sveti Vračevi“ Bijeljina koji objavljujemo u cjelosti:

JZU Bolnica “Sveti Vračevi“ u Bijeljini izražava žaljenje što je uvučena u prizemnu političku kampanju SPS-a.

Rodićeva (SPS): Svako neka radi kako mu savjest nalaže (foto,video)

Ne znamo niti nas zanima zašto gospodin Goran Selak i gospođa Jelena Rodić obmanjuju javnost da Bolnica nije odgovorila na njihov zahtjev za  posjetu i donaciju porodilištu u našoj ustanovi. Možda im se naš odgovor nije dopao, ali to ne može biti razlog za nastavak tendencioznih izjava da smo   „jedina Bolnica u Republici Srpskoj koja nije podržala akciju Foruma žena Socijalističke partije“, kako je naveo gospodin Selak.

SELAK, SPS: Bolnica u Bijeljini jedina nije podržala našu akciju za porodilje (video)

Naime,  prema našim informacijama najmanje pet bolnica u Srpskoj takođe nije odobrilo pomenutu aktivnost SPS-a u porodilištima ili uopšte nisu dobili pismo namjere od SPS-a. 

Bijeljinska bolnica demantuje Selaka (foto)

Kao dokaz da smo uredno odgovorili SPS-u u prilogu šaljemo skeniran odgovor naše ustanove od 29.02.2024. godine u kojem jasno stoji koji su uslovi koje je Uprava Bolnice postavila u vezi najavljene posjete.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име