SELAK, SPS: Bolnica u Bijeljini jedina nije podržala našu akciju za porodilje (video)

Datum:

Share post:

Forum žena Socijalističke partije Srpske započeo je povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, višednevnu akciju u okviru koje će biti realizovane posjete i donirana potrebna oprema u više porodilišta u Republici Srpskoj.

Iznenađen sam postupkom bijeljinske Bolnice kaže Goran Selak predsjednik SPS.

RODIĆEVA: OBILAZIMO SVA PORODILIŠTA U BOLNICAMA SRPSKE

-Naš Forum žena sada ima aktivnost povodom 8. marta kada obilaze sva porodilišta u Republici Srpskoj, izjavila je za Dešavanja u Bijeljini Jelena Rodić, predsjednica Foruma žena SPS-a.

Jelena Rodić, predsjednica Foruma žena SPS-a.

Rodićeva, predsjednica Foruma žena SPS, napiminje da u svim bolnicama gdje ima porodilište, sprovode ovu skromnu akciju, te da su žene skupile od članarina, kupili određene poklone da daruju majke, porodilje u svim porodilištima, ali da jedino nisu imale „pristup“ bijeljinskom porodilištu u Bolnici Bijeljina, napominjuću da nezna „iz kojih razloga“.

SELAK: IZNENAĐEN SAM POSTUPKOM RUKOVODSTVA BIJELJINSKE BOLNICE

Predsjednik SPS Goran Selak je bio gost portala Dešavanja u Bijeljini i emisije Oko u Oko, te je bio iznenađen, kako je rekao u emisiji postupkom rukovodstva bijeljinske Bolnice.

-Hoću da naglasim da sam iznenađen da rukovodstvo Opšte bolnice Bijeljina… da je to jedina bolnica koja nije podržala tu našu akciju u Republici Srpskoj. Kada završimo ovu aktivnost, naša predsjednica Aktiva žena (op.a. Jelena Rodić) će se i oglasiti po tom pitanju – da jedino Bolnica Bijeljina nije podržala akciju, da Forum žena SPS-a donira porodilje“, rekao je Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske gostujući u emisiji Oko u Oko portala Dešavanja u Bijeljini.

OBIĆI ĆEMO SVE BOLNICE OSIM BIJELJINE

Kako kaže, ne znaju koji je razlog za to.

„Nisu odgovarali na pismene pozive, na mejl, elektronske pozive. Kontaktirali smo i na lični broj direktora, niko nije odgovarao na naše pozive, na naše predloge. Samo smo tražili da nas prime i da doniramo majke, porodilje. Bili smo u Nevesinju, bili smo u Trebinju, danas idemo u Brčko i tako ćemo obići sve bolnice osim Bijeljine“, zaključio je Selak.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...