Javni poziv za inovacioni izazov “Bijeljina Startup drill 2022“ (foto)

Datum:

Share post:

„Bijeljina startup drill 2022“ predstavlja učenje sa mentorima i isti je otvoren za sve – studente, zaposlene i nezaposlene sa poslovnom idejom. 

Nakon 24 sata START UP DRILL-a znaćete odgovore na sljedeća pitanja:
  • Kako primijeniti Lean Startup metodologiju na svoju ideju?
  • Znam li ko su moji rani korisnici, zašto su važni i kako ih pronaći?
  • Kako mogu saznati postoji li tržište za moju ideju?
Glavna vrijednost koju svaki učesnik mora dobiti jeste da nauči da testira ideje i kako da uskladi svoje proizvode s očekivanjima kupaca tako da može da dostigne proizvod/tržišno stanje kao krajnji cilj. Obuku će voditi predstavnici agencije „Lean Startup Croatia” u saradnji sa Odsjekom za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina.

Lean Startup Croatia svoju misiju vidi upravo u podsticanju, ohrabrivanju i osnaživanju novih ideja kroz razvoj inovativnosti, preduzetništva i preduzetničkog znanja, koji predstavljaju temelj zdrave ekonomije.


Tokom START UP DRILL-a učesnici će raditi u timu sastavljenom od ljudi koji se prethodno nužno ne poznaju, koji nose različite perspektive i iskustva. Zajedno će raditi na validaciji problema i na tom putu, uz mentorsku podršku, učite svi zajedno.Timovi se formiraju oko problema koji se predstavljaju na početku događaja. Ukoliko se oko vaše prezentacije ne okupi dovoljno veliki tim, imaćete priliku pridružiti se nekom drugom timu.

Da biste se uključili u START UP DRILL, ne morate imati nikakvo prethodno iskustvo i znanje, mi ćemo vam osigurati sve osnove od prve minute.

Više informacija možete dobiti u Odsjeku za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Gradske uprave Grada  Bijeljina, Karađorđeva 4, kancelarije broj 15 i broj 17, na telefon +387 (0)55 233 169/233 159 ili putem e-mail-a bijeljina.development@gmail.com

Rok za dostavljanje prijava je 31. avgust 2022. godine. 

Više informacija na:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đokovićeve sljedeće mete i brojke koje bi ga učinile besmrtnim

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i ta rečenica već sada može da se izgovori bez ikakve...

BIJELJINA: KMF Radnik MD Shop srušio lidera

U susretu dvije prvoplasirane ekipe U-19 Premijer lige BiH, grupa Sjever, u Velikoj Brijesnici domaća ekipa FK Doboj...

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...