Da li gradonačelnik Bijeljine gasi sport u Bijeljina pita Goran Janjić predsjednik OFS Bijeljina?

-Na današnji dan, 23. aprila 2024. godine, nijedan sportski kolektiv još uvijek nije dobio nijednu marku za funkcionisanje sportskih klubova u Semberiji iz Gradskog budžeta Grada Bijeljina, kaže predsjednik OFS Bijeljina Goran Janjić.

Gasi li sport u Bijeljini gradonačelnik Petrović, pita ponovo Janjić?

Janjić kaže da je ovo prvi put u novijoj istoriji Bijeljine i Semberije da se dočeka kraj sportskih takmičenja u polusezoni bez ikakvih finansijskih sredstava od strane Grada Bijeljina na čijem je sada čelu gradonačelnik Ljubiša Petrović, uz napomenu da se novac uveliko dijeli mnogobrojnim  organizacijama bez ikakve kontrole.

-Da li šampionske titule naših istinskih sportskih heroja Grada Bijeljina  padaju u drugi plan ili ih “naš“ gradonačelnik  jednostavno ne želi da vidi, pita Janjić?

-Zašto gasite sport u Bijeljini gradonačelniče Bijeljine, zašto Vam smetaju vrhunski uspjesi sportskih kolektiva u Bijeljini i Semberiji? Ne gasite sport u Bijeljini!, poručuje Janjić.

Danas se po istom pitanju javnosti u Bijeljini obratio i OK ’’Radnik’’ Bijeljina koji je istakao da nikada veće finansijske probleme bijeljinski sport nije imao nego u 2024. godini.

OK ’’RADNIK’’: Mi smo polusezonu završili sa 0 (NULA) KM podrške grada Bijeljina (foto)

-Mi smo polusezonu završili sa 0 (NULA) KM podrške grada Bijeljine. Šta je problem? Sve se svede na tri slova-SVE. A bijeljinski sportski klubovi, kao u inat-nikad bolji i publike na tribinama nikad više, saopštili su danas iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.

-Sportsko srce ovog grada kuca jednim ritmom, pa čak kad je to i u inat nepravdama. Neka nas nipodoštava i ponižava ko hoće, mi ćemo taj maćehinski odnos gradskih vlasti vraćati uspjesima i ljubavlju prema ljubiteljima sporta i građanima ovog grada. Zato i kažemo, naši uspjesi su i Vaši uspjesi! Bijeljina je naša!, poručili su i bijeljinski odbojkaši.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име