Mustafa Gradaščević, SDA

Održana je 28. sjednica Skupštine Grada Bijeljina na kojoj su odbornici iskoristili priliku za podnošenje inicijativa kao i odborničkih pitanja.

Jedan od aktivnijih odbornika po ovoj temi je Mustafa Gradaščević potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina koji je odmah na početku sjednice iskoristio svoje poslovničko pravo i pokrenuo jednu inicijativu i postavio odborničko pitanje, a u ime svojih sugrađana.

Gradaščević je tako podnio Inicijativu da se postavi šahovska tabla sa velikim figurama i pratećim mobilijarom na jednoj od predloženih lokacija u centru MZ Janja te je ista jednoglasno usvojena.

Takođe Gradaščević je postavio i odborničko pitanje za omogućavanje određenog broja parking mjesta kako bi se olakšao problem parkiranja auta za sve građane kod CIPS-a u Bijeljini jer je isti rezervisan za službenike i uposlenike MUP dok su građani Bijeljine primorani da svoja vozila parkiraju oko okolnih objekata.

-Još jedna veoma bitna i važna stvar za nas u Mjesnoj zajednici Janja. Naime, Skupština Grada danas je usvojila i „Program o načinu korištenja novčanih sredstava prikupljenih na osnovu prihoda od posebnih vodnih naknada za 2024. godinu“ kojim je predviđeno, između ostalog, da se izdvoji 100.000 konvertibilnih maraka za čišćenje korita rijeke Janje od pješačkog mosta kod Džedid džamije pa do mosta na Vlagiji. To je nastavak projekta koji je započet prije dvije godine, a na osnovu moje inicijative, kojom je Skupština Grada Bijeljina usvojila odluku da se u naredne tri godine izdvoje sredstva u visini 50 000 KM na godišnjem nivou, za čišćenje zemlje i mulja iz korita rijeke Janje, napomenuo je Gradaščević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име