ILI JA ILI ONI: Stanivuković spreman da se bira novi Gradonačelnik Banja Luke!?

Datum:

Share post:

U Gradskoj upravi Grada Banja Luka danas je održan Kolegijum oko pripreme za narednu Skupštinu Grada Banja Luka.

Gradonačelnik Stanivuković je izrazio svoje nezadovoljstvo nakon današnjeg skupštinskog kolegijuma na kome su opet skinute brojne tačke, a rasprava o rebalansu ostavljena za sami kraj godine.

-Intezivno razmišljam sa svojim timom o izborima u Banjaluci, razmišljamo da ja tako nešto predložim. Građani ne zaslužuju ili mene kao gradonačelnika ili njih kao skupštinsku većinu, jedno s drugim ne ide, rekao je Draško Stanivuković Gradonačelnik Banjaluke.

Stanivuković je razočaran što su na današnjem skupštinskom kolegijumu opet skinute brojne tačke, a rasprava o rebalansu ostavljena za sami kraj godine.

– Ja nemam problem da svoj mandat stavim na raspolaganje i da se bira novi gradonačelnik, možda se i kandidujem. Ovakvo maltretiranje svih nas, pa i vas medija, nije dostojno najvećeg grada Srpske – rekao je Stanivuković.

„Ostali smo bez šest tačaka, pet se odnosi na prihode Grada. Ne može nijedan regulacioni plan da ide. Ove tačke dnevnog reda ne mogu da prođu ni kolegijum, pa da komisija sagleda ako nešto nije u redu“,  poručio je Stanivuković.

„Imate ogroman paradoks da su pristali da se raspravlja o rebalansu budžeta, ali dan pred vikend. Hipotetički gledano, kada bi jednoglasno usvojili ovakav rebalans, mi ne bi stigli potrošiti ta sredstva taj dan, što znači da vi rebalansa nemate“, kazao je gradonačelnik Banja Luke.

Kako je istakao Stanivuković i ovaj put je Kolegijum skinuo više važnih tačaka sa dnevnog reda.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...