Hristina prva beba u Bijeljini rođena na Božić (foto)

Datum:

Share post:

Hristina je prva beba koja rođena u bijeljinskoj bolnici na Božić, 38 minuta nakon ponoći, saopšteno je iz Bolnice „Sveti vračevi“.
Maksimović uručio božićne poklone - Foto: SRNA

Na božićno jutro rođena su još dva dječaka.

Direktor Bolnice „Sveti vračevi“ Zlatko Maksimović na najradosniji hrišćanski praznik posjetio je porodilje i najmlađe pacijente i uručio im prigodne poklone, poželjevši da se djeca rađaju.

DIREKTOR BIJELJINSKE BOLNICE NA BOŽIĆ OBIŠAO PORODILIŠTE I PEDIJATRIJU „Djeca nam se rađala“

– Božić je praznik koji simbolizuje rađanje novog života, praznik djece i roditeljstva i naša želja je da, bar malo, dočaramo prazničnu atmosferu, darujemo novorđene bebe i obradujemo poklonima naše mališane koji su na liječenju u našoj ustanovi – rekao je Maksimović.

On je svim majkama čestitao potomstvo uz želju da nastave svoj podvig materinstva, da im bebe koje su donijele na svijet budu tek početak, ističući da su djeca najveći dar i najveća radost, objavljeno je na sajtu Bolnice.

Maksimović je na Božić posjetio i sve dežurne službe i zaposlene koji danas rade u bolnici i poželio im srećne praznike, mnogo zdravlja i uspjeha u ovog godini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...