U Bijeljini je danas održana Izborna skupština Opštinskog fudbalskog saveza Bijeljina.

Za predsjednika delegati su izabrali Gorana Janjića.

Za Gorana Janjića je glasalo 50 delegata, za Žarka Novakovića 8, a 1 delegat je bio uzdržan.

Goran Janjić fudbalsku karijeru započeo je u FK Radnik gdje je prošao sve mlađe selekcije i nastupao za prvi tim. Takođe bio je i član svih mlađih selekcija reprezentacije Republike Srpske. U dugogodišnjoj fudbalskoj karijeri nastupao je i za brojne semberske klubove  poput Proletera iz Dvorova, Kolektiva iz Međaša, Mladost iz Velike Obarske, Goricu iz Pučila, Pantere iz Zagona, a trenutno nastupa za OFK Batković.

Po prelasku na amaterski fudbal Janjić se afirmisao kao ugledni sportski radnik i čovjek koji uživa poštovanje sportske javnosti širom Semberije i Majevice. Godinama unazad aktivno pomaže rad i funkcionisanje nekolicine fudbalskih klubova sa ovog područja, gdje svakako prednjači njegova uloga u FK Proleter iz Dvorova i FK Panteri iz Zagona. Vrijedna pomena je i njegova uloga kao idejnog tvorca i dugogodišnjeg organizatora BUM ljetne lige u malom fudbalu.

U posljednjih godinu i šest mjeseci Janjić kao sportski radnik doživljava punu afirmaciju. Zajedno sa grupom entuziasta preuzima rukovođenje  FK Radnik, koji je u tom momentu bio pred gašenjem. Nakon godinu i šest mjeseci uspješnog rukovođenja sa mjesta prvog klupskog operativca, klub doživljava procvat na svim poljima a posebnu na polju unapređenja infrastrukture i ulaganja u omladinske selekcije,  i ono što je najvažnije u rezulztatskom smislu, klub je na pragu povratka u elitni rang takmičenja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име