Google rješava dilemu nepoznatih poziva sa samo jednim tasterom

Datum:

Share post:

​Kompanija Google radi na funkciji koja je toliko jednostavna, a pri tome korisna, da je pravo čudo što korisnicima još nije dostupna.

Korisnicima će uskoro postati dostupan način da pogledaju broj koji ih je pozvao, direktno iz ekrana sa nedavnim pozivima.

Korisnik, na platformi Twitter, sa nadimkom AssembleDebug, objavio je da je u pripremi novi „Lookup“ taster, koji je u beta verziji za Google Phone aplikaciju.

Pomenuti taster, kada se pritisne, izbacuje stranicu sa Google Search i brojem koji je već unijet za vas.

Iako je Google Phone aplikacija podrazumijevana alatka za Pixel telefone, drugi Android uređaji takođe mogu da je preuzmu.

Novi Lookup taster će biti dostupan uz druge opcije, kao što su Block i History, koje se prikazuju kada pritisnete na nedavni poziv u Phone aplikaciji.

Na ovaj način, korisnik može lako da identifikuje nedavne nepoznate pozivaoce i da ne mora da se muči sa nezgrapnom copy/paste opcijom.

AssembleDebug je otkrio još neke nove funkcije koje stižu. Među njima je to da Google radi na dodavanju Gemini pregleda e-pošte u Android verziju Gmail aplikacije.

Pored toga, Android Gemini aplikacija može da rezimira imejlove za vas ukoliko imate Google Workspace nalog, prenosi „b92“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas u 16 časova GLASANJE O REZOLUCIJI O SREBRENICI: Njemačka ima uvodnu riječ, debati u Njujorku prisustvuje i Aleksandar Vučić

Generalna skupština UN danas bi trebalo da razmatra nacrt rezolucije o Srebrenici koju je bošnjački dio misije BiH...

KMF “RADNIK MD SHOP“: Na finalnu utakmicu u subotu u Bijeljinu dolaze braćа iz Srbije (foto)

Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop prenosimo u cjelosti: KMF "Radnik MD Shop" je domaćin u drugoj finalnoj...

SPC i njeni vjernici danas obilježavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu, jednom od 12 velikih...

UGLJEVIK: Danas obilježavanje 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS

U Ugljeviku se danas obilježava 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS: Ugljevičani odaju počast poginulim borcima Ispred...