FK “Zadrugar“ Donje Crnjelovo, lider Regionalne lige “Istok“

Datum:

Share post:

ĐOKIĆ: SVI SMO PODREĐENI CILJEVIMA KLUBA

Fudbaleri Zadrugara u nazad mjesec dana pripremaju se za predstojeću sezonu u Regionalnoj ligi “Istok“. Igrači sjajno podnose napore i zadatke koji se od njih traže, a ono što je najvažnije trenažni proces protiče bez većih zdravstvenih problema.

– Odigrali smo dvije utakmice a u nedelju je treća gdje ćemo u Ugljeviku sa Rudarom odmjeriti snage a ta utakmica će nam biti ujedno i generalna proba pred početak prvenstva – ističe Aco Đokić trener Zadrugara.

U međuvremenu u zimskoj pauzi ispisnice su dobili Delimir Bajić, Stefan Iljić, te golman Perica Novaković. Uprava Zadrugara nije dugo čekala, pa su uz saglasnost sa trenerom Đokićem u klub doveli nekolicinu kvalitetnih igrača.

– Klub je napustio Bajić koji nam je bio veoma bitan igrač, te Stefan Stefan Iljić i Perica Novaković. U međuvremenu u klub smo uspjeli dovesti golmana Miloša Đokića, zatim štopera Kristijana Vukovića koji je pokazao tokom priprema zavidan kvalitet, a tu su iskusni Dejan Marković i Vladimir Marić iz Drine Batar, te provjereni Saša Todorović iz Ugljevika. Moram dodati da se našem klubu priključio jedan od najtalentovanijih igrača sa područja Semberije Mario Maksimović iz Podrinja – kaže Đokić.

Đokić je dodao da su ambicije kluba ulazak u viši rang takmičenja.

– Svi smo podređeni ciljevima kluba. Napomenuo bih da je uprava kluba obezbijedila odlične uslove za rad i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti nas cilj i klub odvesti stepenicu više – rekao je na kraju trener Zadrugara Aco Đokić.

Zadrugar je u jesenjem dijelu sezone u 15 odigranih utakmica imao skor od 12 pobjeda, dvije utakmice su završene podjelom bodova i jedan poraz, te su ukupno uknjižili 38 bodova, i zasluženo drže lidersku poziciju u Regionalnoj ligi “Istok“.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VAŠA ’’BENELLI’’ OBUĆA BIJELJINA: Maturantima do 20% sniženja (foto,video)

Maturanti posjetite prodavnice ’’Benelli’’ obuće u Bijeljini i Brčkom i iskoristite priliku na popust do 20%. +387 55 212...

JANJIĆ, PREDSJEDNIK OFS BIJELJINA: Gasi li Ljubiša Petrović sport u Bijeljini? Nijedan sportski kolektiv još nije dobio ni ’’marku’’ iz Gradskog budžeta (foto)

Da li gradonačelnik Bijeljine gasi sport u Bijeljina pita Goran Janjić predsjednik OFS Bijeljina? -Na današnji dan, 23. aprila...

Bijeljinski gimnazijalci se družili sa mališanima u Dnevnom centru za djecu u riziku (foto)

Učenici JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ iz Bijeljine su današnji dan proveli  u dnevnim aktivnostima i sa mališanima u...

Pedagoški fakultet uspostavio saradnju sa Udruženjem „Bijeljinska djeca suncokreti“ (foto)

Danas je u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Bijeljini potpisan Sporazum o saradnji između ove visokoškolske ustanove i Udruženja...