Fudbalski klub “Radnik“ počeo sa pripremama

Datum:

Share post:

Radnik upalio motore

Nakon duže pauze fudbaleri Radnika okupili su se na prvoj prozivci uoči nastupajuće takmičarske sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Nakon ispadanja iz Premijer lige BiH, Radnik je napustio gotovo čitav tim, a prozivci su se odazvala 22 igrača, od onih koji su ostali u klubu su Aleksandar Vasić i Dragan Došlo, dok je većina igrača koji su započeli pripreme iz sopstvenog omladinskog pogona, dok je nekolicina na probi. U stručnom štabu ostaje Jovo Borković u svojstvu prvog pomoćnika, dok su Dragan Đorđić i Danijel Mijatović izrazili želju da se vrate u omladinski pogon Radnika. „Plavi“ će cjelokupne pripreme odraditi u Bijeljini.

– Nije lako formirati tim ali mi se trudimo da oformimo igrački kadar shodno svojim mogućnostima. U narednom periodu očekuje nas veliki posao ali vjerujem da će to ova Uprava uspjeti realizovati kako bi u prvenstvo ušli potpuno spremno. Ne možemo ništa uraditi preko noći, mi imao skroman budžet, za kvalitetnije igrače treba dosta novca, ali mi ćemo sve pokušati da dovedemo kvalitetne igrače shodno našim mogućnostima. U kontaktu smo sa još nekim fudbalerima, sa nekoliko se vode intenzivni razgovori ali ja se nadam da ćemo do početka šampionata kompletirati tim –  rekao je trener Radnika Velibor Đurić.

Trener ’’Plavih’’ prestavio je plan i program rada u pripremnom ciklusu.

– Do kraja ove sedmice radićemo jedanput dnevno, a već od ponedeljka krećemo sa treninzima koji podrazumijevaju jači intenzitet. Tokom pripremnog ciklusa odigraćemo tri prijateljske utakmice, a prva je već naredne srijede u Šamcu protiv Borca. Sedam dana kasnije ovde u Bijeljini ugostićemo Sim Bau, da bi generalnu probu pred prvenstvo odigrali sa Podrinjem – kaže Đurić.

Dragan Došlo jedan od dvojice fudbalera koji su ostali u Radniku, poziva sve simpatizere ’’Plavih’’ da budu uz tim i na taj način daju podršku, koja bi im mnogo značila u ovom trenutku.

– Zvanično smo počeli pripreme za sezonu u prvoj ligi Republike Srpske. Ostaje žal što smo ispali iz Premijer lige ali sada je uzaludno pričati o tome. Sigurno je da ćemo uraditi kvalitetne pripreme i biti konkurenti za sami vrh tabele. Pozvao bih sve one ljude kojima je Radnika u srcu i koji vole  Radnik da podrže ovu mladu ekipu i da budu tu uz nas jer ćemo tako prebroditi sve nedaće koje su nas zadesile – poručio je došlo Došlo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Iran, uprkos napadu Izraela, na pragu da NAPRAVI NUKLEARNU BOMBU

Međusobni napadi Izraela i Irana još jednom su bacili svjetlo na činjenicu da ovaj sukob može da se...

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...