FPE BIJELJINA: Održan kvalifikacioni turnir u društvenoj igri Monetura

Datum:

Share post:

Dana, 26.12.2023. godine u prostorijama Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina održano je takmičenje u društvenoj igri Monetura koje organizuje Narodna banka Srbije, a kome su prisustvovali i predstavnici Narodne banke.

Za takmičenje u Moneturi su oformljene tri ekipe, dvije ekipe od po četiri studenta i jedna ekipa sa 3 studenta treće i četvrte godine studija, a pobjednici svake od grupa će imati priliku da se takmiče na završnom turniru u prostorijama Narodne banke Srbije koji se organizuje u okviru svjetske sedmice novca, a kome će i ove godine prisustvovati pobjednici sa velikog broja fakulteta iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Jedna od nagrada za pobjednike glavnog turnira je i praksa u Narodnoj banci Srbije.

Monetura je spoj zabave, znanja, tehnike, taktike ali i sreće. Studenti su kroz igru i zabavu stekli novo iskustvo, a Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina će na završnom turniru predstavljati oni koji su danas, uz malo sreće, boreći se sa inflacijom, najbolje odigrali ulogu guvernera Narodne banke te na raznorazne situacije odgovorili adekvatnim mjerama. Pobjednici ovog kvalifikacionog turnira su:

– Vasilija Milović, student 4. godine studija,
– Milenko Prelovac, student 3. godine studija,
– Marija Tekić, student 4. godine studija,

Tamara Janković, student 4. godine studija, kao najbolji drugoplasirani takmičar će biti rezerva koja će takođe imati priliku da ide na završni turnir u Moneturi.

Gore pomenuti studenti su dobili na poklon po primjerak igre Monetura. Završni turnir će biti organizovan krajem marta 2024. godine.

Dragi studenti, srećno u finalu!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...