FONDACIJA ''DARKO DARE BOŠKO VUKOVIĆ'' dijelila vaskršnja jaja Bijeljincima

Datum:

Share post:

Fondacija „Darko Dare Boško Vuković“ je danas ispred TC „Emporium“, sprovela akciju podjele Vaskršnjih jaja i poklona za svoje sugrađane. Oni su odlučili da na ovaj način, a u skladu sa svojim mogućnostima, obraduju svoje sugrađane.

„Danas smo došli na Trg, donijeli poklone i Vaskršnja jaja koja želimo da podijelimo našim sugrađanima. Ovo je jedan od načina kojim pokušavamo ostvariti direktnu komunikaciju sa našim sugrađanima i na taj način podijeliti teret izazvan ovom situacijom i virusom Covid-19“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini portparol Fondacije Dalibor Stokić.

 
S obzirom da još uvijek nisu aplicirali ni na budžet Grada Bijeljina, ali ni na budžet RS, njihove aktivnosti se baziraju na donacijama, pa ni ova nije bila izuzetak.

„Moramo da izrazimo veliku zahvalnost ljudima iz dijaspore, ali i domicilnom stanovništvu koje nam, u skladu s mogućnostima, pomaže u našem radu. Današnja aktivnost je realizovana zahvaljujući našem donatoru Danici Rakić, vlasnici staračkog doma „Tri sestre“ u Brčkom koja nam je darovala određenu količinu jaja i novčanih sredstava da bi ova akcija bila uspješna. Ona nam je i ranije pomagala u našim akcijama, a danas ćemo, pored podjele Vaskršnjih jaja, obići šest porodica kojima ćemo podijeliti pakete pomoći“, istakao je Stokić.

Našarana vaskršnja jaja koja su danas dijelili su produkt rada volonterki Fondacije i njihovih prijatelja kojih je, kako Stokić navodi, svakog dana sve više.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Naučnici ne znaju zašto: Ova vrsta raka je u porastu među mladima

Smrtonosna vrsta raka u porastu je među mlađim odraslim osobama u Kanadi i Sjedinjenim Državama prema novim podacima...

Skoro 500 000 KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Sa tržišta povučeno 99 bicikala za djecu

Sa tržišta BiH povučeno je 99 bicikala za djecu jer su provedena istraživanja pokazala da nisu bezbjedna, saopštila...