Firma „KiTE BH“ napunila četiri godine (foto)

Datum:

Share post:

Mladi smo, ali prepoznatljivi i uspješni zahvaljujući povjerenju koje smo za veoma kratko vrijeme stekli od kupaca naših proizvoda širom Bosne i Hercegovine poručili su iz firme “KiTE BH” iz Bijeljine.

Osnovani su u Bijeljini, u januaru 2020. godine, kao podružnica mađarske korporacije Zrt KITE i da jedini su ovlašćeni zastupnik brenda vodećeg svjetskog proizvođača poljoprivrednih mašina „John Deere“ na teritoriji Bosne i Hercegovine. Njihova djelatnost je prodaja i servisiranje “John Deere” traktora, kombajna, kosačica, rolobalera i ostalih poljoprivrednih priključaka i proizvoda pomenutog brenda. Takođe, njihov prodajni program čine i proizvodi brojnih evropskih kompanija.

“Za protekle četiri godine zauzeli smo značajno mjesto u privrednom ambijentu BiH i stekli povjerenje velikog broja kupaca poljoprivrednih mašina. Iz godine u godinu raste potražnja za našim mašinama, dok istovremeno razvijamo sektor prodaje rezervnih dijelova. Kao jedan od distributera učesnik smo raličitih projekata finansijske podrške poljoprivrednicima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, zatim smo učesnik brojnih domaćih i međunarodnih sajmova, te organizator humanitarnih akcija i nagradnih igara. Na 4. rođendan “KITE BH” dio naše ekipe je sa predstavnicima nekoliko firmi, naših komitenata, te većom grupom poljoprivrednika iz BiH, krenula put Njemačke, gdje će između ostalog u Manhajmu posjetiti i fabriku najpopularnijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije u svijetu u kojoj je proizveden dvomilioniti „JOHN DEERE“ traktor. Svi koji sarađuju sa nama znaju da nudimo kvalitet, garanciju i povjerenje. Drago nam je što nas prihvataju i vole sve generacije. Vjerujemo da ćemo u narednom periodu biti još bolji i na usluzi svima koji žele da unaprijede svoju poljoprivrednu proizvodnju. VAŠ USPJEH JE I NAŠ… KORAČAJMO ZAJEDNO U BUDUĆNOST…”, poručili su iz ove firme.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima u Srpskoj za 24. februar – Pretežno mokri kolovozi

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 24.02.2024 07:10:46 REPUBLIKA SRPSKA Saobraćaj se u Republici Srpskoj odvija nesmetano, a vozi se po...

Naređena hitna evakuacija stanovnika: Vatrogasci se bore sa požarima u Australiji

Požar u australijskoj državi Viktorija nastavio je da se širi, zbog čega su vlasti naredile hitnu evakuaciju za...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba, od kojih 13 djevojčica i 15 dječaka. U...

Danas i sutra obilne padavine u Hercegovini

U subotu 24.02. Tokom noći i ujutru jak do olujni vetar. Vetar će tokom jutra oslabiti na severu,...