Proteklog vikenda takmičari SK „TRB“ Bijeljina, učestvovali su na dva takmičenja i ostvarili su fantastične rezultate. U Novom Sadu, na međunarodnom takmičenju  „Vojvodina Kup 2024“, naša najbolja takmičarka, Sofija Rakić, osvojila je drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji, te ispunila normu za nastup na Evropskom prvenstvu, koje se održava u Mađarskoj od 23. do 29.02.2024. godine. S obzirom na to da mlada takmičarka ima tek 15 godina, ostvariti normu za ovako značajno takmičenje je veliki uspjeh. 

U Visokom, zvanično je počela Premijer liga Bosne i Hercegovine u streljaštvu, gdje su mlade takmičarke ostvarile takođe, odličan uspjeh .

Sofija Rakić je u pojedinačnoj konkurenciji je ubjedljivo osvojila prvo mjesto i u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji. Marija Trifković je osvojila drugo mjesto u juniorskoj i treće u seniorskoj kategoriji.  Takođe, ekipa Streljačkog kluba „TRB“ Bijeljina, u sastavu Sofija Rakić, Marija Trifković i Ana Perić, osvojila je u ekipnom plasmanu ubjedljivo prvo mjesto i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji, postavivši novi juniorski državni rekord. Na navedenim takmičenjima, odličan nastup  za  Streljačkog klub „TRB“ Bijeljina ostvarila je i Andreja Mitrović. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име