Facebook produžio trajanje Reelsa

Datum:

Share post:

​Trajanje Facebook Reels-a je sada produženo sa 60 na 90 sekundi, što odražava promjenu koju je Instagram uveo u julu prošle godine.

Zakerbergova Meta već neko vrijeme „gura“ Reels kao jedan od važnijih aspekata njihovog poslovanja, pa nije iznenađenje da konstantno radi na novitetima za ovu funkciju na Facebook-u.

Trajanje Facebook Reels-a je sada produženo sa 60 na 90 sekundi, što odražava promjenu koju je Instagram uveo u julu prošle godine.

Međutim, Facebook i Instagram i dalje zaostaju za TikTok-om, čiji video može trajati do 10 minuta.

TikTok i Instagram Reels imaju načine za sinhronizaciju klipova i pjesama, dok Fecebook Reels dobija sličnu funkciju pod nazivom Grooves.

Iz Mete kažu da ova funkcija koristi „tehnologiju vizuelnog ritma“ te da automatski sinhronizuje i usklađuje kretanje sa ritmom pjesme, prenose IT Vesti.

Facebook će ponuditi i jednostavan način za generisanje Reelsa iz Memories, a korisnici će moći iskoristiti i šablone koji su u trendingu. To će omogućiti korisnicima da zamijene klipove iz postojećeg šablona svojim sopstvenim.

Meta tvrdi da je Reels njen najbrže rastući format. Broj Reelsa se više nego udvostručio na obe platforme u posljednjih šest mjeseci. Od avgusta korisnici mogu da objavljuju Reels-e unakrsno na aplikacijama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...