Druga „Dječija zimska Liga 2023 Bijeljina“ (foto)

Datum:

Share post:

Danas je zvanično počela druga po redu “Dječija zimska Liga 2023” Bijeljina koja se održava u balonu “Arena Sport” na ATC, a u organizaciji lige OFK “United” Bijeljina. 

Tokom 11 takmičarskih dana, u 7 uzrasnih kategorija, učešće će uzeti preko 40 ekipa sa područja Bijeljine, Brčkog i Ugljevika. Kroz ovogodišnju ligu, ukupno će proći preko 600 dječaka i djevojčica od 2010. do 2016. godišta.

“Drago nam je da smo uspjeli da i ove godine organizujemo ligu, zajedno sa našim sportskim prijateljima i kolegama, a sve u dobrobiti učesnika lige, odnosno djece. Ovakva takmičenja pomažu u pravilnom razvoju svakog djeteta i pomažu djeci u socijalizaciji upoznavanju i druženju sa drugarima iz drugih klubova ili iz drugih gradova. Želimo da se i zahvalimo i svim klubovima i školama fudbala koji su se odazvali našem pozivu i uzeli učešće na drugoj po redu “Dječijoj zimskoj Ligi 2023″. Punu podršku i pomoć u održavanju ovogodišnje lige dali su opština Bijeljina i AD Grad”, istakao je organizator turnir.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AMERIČKE SANKCIJE GASE RAČUNE U BANKAMA: Pod udarom brojne firme i pojedinci u Srpskoj (foto)

Banke u Republici Srpskoj ovih dana gase račune svim fizičkim i pravnim licima  koja su se našla pod...

BIJELJINA: Vaskršnji turnir u gađanju letećih meta u Donjem Crnjelovu

U organizaciji Lovačkog udruženja „Crnjelovo“, 4. maja 2024. godine održaće se turnir u gađanju letećih meta, u ekipnoj...

Bijeljinskom Radniku bod u Zvorniku

Lider fudbalskog šampionata Republike Srpske, bijeljinski Radnik nije uspeo ni u drugom meču sa Drinom iz Zvornika da...

ČAVIĆ: Dvojici radnika „Elektrokrajine“, koji su odslužili kaznu u Hagu, zatvoreni računi

Bivši predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić rekao je da je BiH jedina zemlja u kojoj postoji čovjek sa...