DRAGIČEVIĆ pravi stranku: OPOZICIJA NAS IZDALA

Datum:

Share post:

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića iz Banje Luke Davida, najavio je osnivanje političke stranke tokom obraćanja članovima grupe "Pravda za Davida".

Dragičević je poručio kako će igrati na njihov način, misleći na aktuelne političare i pozicije i opozicije.

– Poslije ovoga odvojilo se žito od kukolja, mi ostajemo, mi smo Pravda za Davida, povratka u grupu nema, makar ja bio u pitanju. Idemo do kraja – poručio je Davor nakon protesta.

Istakao je kako su se napadi na grupu intenzivirali nakon registracije udruženja u Beču kada je Davor najavio mogućnost osnivanja stranke.

TESTNA REKLAMA

– Odjednom je svima zasmetalo. Prošle godine većina je bila protiv politizacije, ove godine svi su za politizaciju i mamljenje članova grupe. Rekao sam da to nikada neću dopustiti. Znamo za šta smo stali, za ubijeno dijete. Opozicija nas je izdala i ostavila na cjedilu. Sve što su kazali i potpisali su lagali i odustali. Ja nijednog člana PzD-a neću žrtvovati ni za poziciju – rekao je Davor. 

Kazao je kako će političku stranku osnovati vrlo brzo i da se ona neće zvati Pravda za Davida, jer je ona čista kao i ljudi oko nje.

"Igraćemo na vaš način, mada ja nisam takav igrač, ali probaću. To je ono što vam smeta i što vas boli. Mojih 10 minuta govora pred narodom vrijedi više nego vaših 10 godina pričanja. Koliko članova grupe PzD je napustilo Banju Luku? Niko ih nije zaštitio niti je reagovao. Nemate snage ni moći", kazao je.

Izvor: vijesti.ba

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...