Prethodnog vikenda, od 05. do 07. aprila 2024. godine u hotelu Palisad na Zlatiboru održani su VIII susreti Domova zdravlja Srbije i Simpozijum Domova zdravlja, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije sa temom “Prevencija u fokusu primarne zdravstvene zaštite.”
Dom zdravlja Bijeljina je već tradicionalno po četvrti put pozvan da kao gost učestvuje u radu Simpozijuma i prenese iskustva i dobru praksu u organizaciji primarne zdravstvene zaštite.
“Svaki kontakt sa drugim Domovima zdravlja je prilika za upoznavanje sa kolegama, razmjenu iskustava, upoznavanje sa drugačijim načinom organizacije rada i stvaranje poslovnih veza. Predstavnici Doma zdravlja Bijeljina već četvrtu godinu za redom su pozvani kao gosti i prijatelji Domova zdravlja Srbije, a svakako da imamo i šta da pokažemo i čime da se pohvalimo kada je riječ o organizovanju rada službi i rukovođenju. Na Simpozijumu smo mogli da čujemo da se prevencija u Srbiji postepeno vraća u fokus primarne zdravstvene zaštite, a naš Dom zdravlja je već uveliko započeo velike projekte i preventivne aktivnosti kroz svoj Centar za promociju zdravlja i prevenciju bolesti.” – navodi direktorica Doma zdravlja Bijeljina, prim. dr Danijela Đukin.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име