DODIK ZATRAŽIO od Viškovića RAZRJEŠENJE novoimenovanog MINISTRA Dogana

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zatražio je od predsjednika Vlade Radovana Viškovića da hitno razriješi novimenovanog ministra za porodicu, omladinu i sport Dadu Dogana ili da Dogan podnese ostavku.

Dodik je u dopisu upućenom Viškoviću naveo da je prilikom predlaganja ministra za porodicu, omladinu i sport od Socijalističke partije došlo do grube greške, te da u skladu sa zakonom i procedurama hitno traži reagovanje premijera.

Srna saznaje da je Dogan počinio saobraćajnu nesreću, te da je za to krivično djelo odslužio jednogodišnju kaznu zatvora.

Dogan je uputio molbu tadašnjem predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović da se njegovo ime briše iz kaznene evidencije, a ne pomilovanje kako to tvrde pojedini opozicioni poslanici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MARKOVIĆ, PDP: Plaćanjem doprinosa sankcionisanim licima doći će u problem i fondovi u Republici Srpskoj (video)

Slaviša Marković, poslanik PDP iz Bijeljine u NS RS uzeo je aktivno učešće na Trinaestoj posebnoj sjednici NS...

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...