Dnevni horoskop za 9. februar

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Novi poslovni partner vas zove da se vidite negde van grada ili pod nekim neobičnim okolnostima. Niste sigurni o čemu se radi. LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi koja stagnira, moguće je da gubite strpljenje i tražite nova uzbuđenja. ZDRAVLJE: Bavite se sportom, fitnessom.

BIK

POSAO: Trenutno delujete po nečijem savetu i svesni ste toga da ste ipak trebali sebe da poslušate. To je najsigurnije. LJUBAV: Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati pad samopouzdanja danas ili razmišljate o osobi koju ne možete imati. ZDRAVLJE: Prehlade, osetljiv urogenitalni trakt.

BLIZANCI

POSAO: Imate zaista velika očekivanja od novog projekta koji je na pomolu. Vi ste tu samo pomoćnik, ali ćete svejedno imati velike koristi od svega toga. LJUBAV: Moguće je razočarenje. Jednostavno niste na istim talasnim dužinama. Realno razmišljate. ZDRAVLJE: Problemi sa želucem, žuč.

RAK

POSAO: Sve ono što danas budete uradili može, a i biće, upotrebljeno protiv vas ako budete pravili greške. Pazite kako radite, komunicirate. LJUBAV: Prevelike emocije koje će partnera ili otopiti ili oterati. Bar ćete konačno znati na čemu ste. ZDRAVLJE: U okviru svoje kuće nalazite mir.

LAV

POSAO: U slučaju da niste uzeli slobodan dan i niste na bolovanju, otkazaće vam smenu ili potpuno promeniti planove. LJUBAV: Sada vam odgovara stariji partner. Neko ko vam pruža sigurnost. Nije vreme za avanture i rizike. Tajne veze mogu biti otkrivene. ZDRAVLJE: Problemi u predelu abdomena.

DEVICA

POSAO: Maštate… Razmišljate o tome šta je pravedno a šta ne i pitate se kako su neki ljudi dospeli na više pozicije od vas. LJUBAV: Ako ste slobodni dan je veoma dobar za opuštanje na nekom javnom mestu gde biste mogli upoznati mlađu, atraktivnu osobu. ZDRAVLJE: Sem nervoze, solidno stanje.

VAGA 

POSAO: Danas možete da zapečatite ili potpišete neki važan ugovor, dokument. Dan je povoljan ako rešavate bilo kakvu papirologiju ili imate posla sa sudom. LJUBAV: Ako partner zna šta hoće, preuzima inicijativu i njegovi ste za tren oka! ZDRAVLJE: Glavobolje, opasnost od opekotina.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da se ništa ne menja. Nećete izdržati tako još dugo. Previše vam smeta takvo stanje bez akcije. LJUBAV: Zreli ste dovoljno da biste znali kako da se postavite. Nekad je bolje prećutati. Ako ste slobodni, Ovan ili Vodolija vam neće odoleti. ZDRAVLJE: Moguć osip po koži.

STRELAC

POSAO: Jednostavno niste zadovoljni reformama koje se sprovode i nostalgični ste… Nekad je možda bilo bolje, ali moramo živeti u sadašnjosti. LJUBAV: Imate osećaj da se druga strana poigrava sa vama. Odnosi “idi mi- dođi mi” neće potrajati. Želite više. ZDRAVLJE: Sklonost gojenju i prejedanju.

JARAC

POSAO: Imate samopouzdanja i oslanjate se na sebe i svoje iskustvo mnogo više nego na sreću. Mogućnost da se ostvari profit na javnim mestima zabave. LJUBAV: Danas ćete svoju ljubav pokazivati malim gestovima. Oni koji vas dobro poznaju znaće to da cene. ZDRAVLJE: Opasnost od povrede ili pada.

VODOLIJA

POSAO: Izgubili ste kompas. Jedno vam obećavaju a drugo se dešava. Ako vam se ukaže prilika povoljna je saradnja sa osobom iz drugog grada. LJUBAV: Poigravali ste se sa nekima, sa nekima i ne baš ali imate osećaj da vas Amorova strelica stiže iako ste se potrudili da joj umaknete. ZDRAVLJE: Problemi u predelu glave ali i sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Moguće je da će neko od rođaka želeti da vam se umeša u posao ili da vam ponudi nešto. Ne verujte obećanjima. LJUBAV: Partner će vas malo spustiti na zemlju. Niste baš oduševljeni zbog toga, ali istina je to. Nikako da se prepustite raspravi ili svađi. ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bibliotekarke bijeljinske Biblioteke predstavile se stručnim temama na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS

Drugog dana Stručnog skupa Društva bibliotekara Republike Srpske, sa stručnim temama u trećoj sesiji pod nazivom “Specijalne biblioteke...

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...

TZ ŽUPANJA U BIJELJINI: Nastojimo obnoviti našu tradiciju i prenijeti je na našu djecu (foto, video)

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini, izlagači su i prijatelji, gosti iz Turističke zajednice Grada...

Kreativna radionica u ugljevičkoj školi: Čvrsta veza između učenika, roditelja i učitelja

U povodu predstojećeg najvećeg hrišćanskog praznika-Vaskrsa roditelji učenika drugog razreda osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika održali su...