OVAN

Posao: Imate negativan stav prema kolegama i zbog toga često upadate u nevolje. Ne dozvolite da kvarite svoje poslovne prilike zbog tvrdoglavosti. Ljubav: Partner je uzbuđen zbog planova, a vi se ponašate kao da vam je svejedno. Oko toga nastaju nesuglasice. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Budite bez brige, sve teče po planu iako vam se ne čini da je tako. Prilagodili ste se novom kolektivu. Ljubav: Novo poznanstvo vas je potpuno poremetilo i navelo da sumnjate u svoju vezu. Zdravlje: Bavite se sportom.

BLIZANCI

Posao: Posvetite se projektima i poslovnim zadacima, to sada treba da vam bude na prvom mestu, uozbiljite se. Ljubav: U drugom delu dana moguće su nesuglasice i problemi sa partnerom. Neke ozbiljne teme odlažete već dugo. Zdravlje: Proverite vid.

RAK

Posao: Vi pratite pravila i radite pošteno, ali primećujete da su oko vas stalno spletke. Ignorišite ih. Ljubav: Moraćete da birate između sopstvenih želja i ciljeva i posvećivanja partneru. Zdravlje: Problemi sa zglobovima i kičmom.

LAV

Posao: Jedna osoba iz vašeg bliskog okruženja je ljubomorna na vaša dostignuća. Čuvajte se. Ljubav: Osetićete veliki nalet emocija i uzbuđenje. Uživajte u toj pozitivnoj energiji. Zdravlje: Čuvajte se visine, skloni ste padovima.

DEVICA

Posao: Ako je vreme da napredujete, iskoristite priliku. Previše sumnjate u sebe. Ljubav:Isplanirajte putovanje ili romantični izlazak, nedostaje vam osveženje u vezi. Zdravlje: Probudićete se razdraagni i odmorni, ali energija će brzo opadati.

VAGA

Posao: Ponekad je potrebno da imate i mallo hrabrosti da biste stvari doveli do kraja. Odustajete od svega što započnete. Ljubav:Vernost je stvar odluke. U velikim ste iskušenjima, a spremaju se i novi problemi. Zdravlje: Ne predomišljajte se, počnite sa dijetom.

ŠKORPIJA

Posao: Konkretizujte svoje ideje i počnite sa realizacijom. Mnogo stvari odlažete. Ljubav:Dobre prilike se nekada dešavaju samo jednom, nemojteda ih propuštate tako lako. Zdravlje: Imate probleme sa mentalnim zdravljem.

STRELAC

Posao: Boli vas nepravda, ali ako ne možete ništa da promenite, ne gubite živce i energiju. Ljubav: Nemojte da slušate tuđe savete, ma koliko dobronamerno da zvuče. Jedna Vodolija je dosta ljubomorna na vas. Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Napravili ste dobre izbore i uložili ste dosta truda, ne dozvolite da se sada sve upropasti. Ljubav: Greške koje ste napravili će vas skupo koštati, ali vi toga još uvek niste svesni. Zdravlje: Problemi sa kožom.

VODOLIJA

Posao: Nadređeni mnogo očekuju od vas ali vi ste pokazali da možete sve da postignete. Razgovarajte otvoreno o svemu, to je jedino rešenje. Ljubav: Neko ko je mnogo stariji od vas okupirao vam je pažnju. To će se loše završiti. Zdravlje: Bolovi u kostima.

RIBE

Posao: Imaćete lepe i primamljive ponude koje će vam doneti uspeh i razvoj karijere. Ljubav:Obratite pažnju na jednog Lava, opčinili ste ga u potpunosti. Zdravlje: Proverite zdravlje organa, naročito se fokusirajte na nasledne bolesti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име