Dnevni horoskop za 15. maj

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Opet ista priča. Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahteva više novca. LJUBAV: Mesec je u Ovnu i on vam daje snagu ali i preterivanje u zahtevima. Partner razume vaše stavove ali… ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK

POSAO: Budite fini. Obično kada je Mesec u vašoj 12 kući znate da budete loše volje. Saradnici vas se plaše. LJUBAV: Čitajte, pronaćićete neki vredan savet da ublažite svoju energiju ljubomore. To će pomoći kako vama, tako i osobi pored vas. ZDRAVLJE: Kako kad. Iz sata u sat varira raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO: Dobar posao sa zemljama zapada. Posebno skandinavija. Bilo bi dobro da nekog kontaktirate mejlom. LJUBAV: Nemate sreću da budete u isto vreme i zaljubljeni i dobar posao da imate. To je tako. Strpite se, doćiće neki bolji dan. ZDRAVLJE: Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

RAK

POSAO: Ne brinite tuđu brigu. Preterujete. Gubite od svoje snage i moći. Kada ćete to da shvatite i vidite. LJUBAV: Pokušavate da se dokažete kroz rad voljenoj osobi. Nije to toliko interesantno ali može da bude od koristi. ZDRAVLJE: Problem sa lučenjem insulina, pad šećera u krvi.

LAV

POSAO: Ne bi trebalo da vam ponestane samopouzdanje. Morate da budete sigurni u ono što želite. Kako imate puno kombinacija, tako je veća šansa da se u tome izgubite. LJUBAV: Poklonite pažnju jednom Raku koji vas čeka dugo. Isplatiće vam se. ZDRAVLJE: Bubrezi, nadutost nogu.

DEVICA

POSAO: Dobro se osećate u drštvu sa vatrenim znakovima, posebno jednim Ovnom koji pokušava da vam dokaže da je najbolji saradnik. LJUBAV: Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme neuspešnih ljubavnih veza. ZDRAVLJE: Slaba tačka organizma je digestivni trakt.

VAGA

POSAO: Razmišljate o promeni zanimanja. Umetnički ste orijentisani. To je pravi put za vas. Pokrenite se. LJUBAV: Shvatate da ovako više ne može, ali ne znate šta biste. Mislite da imate vremena, da nije povoljan trenutak da sada raskidate. ZDRAVLJE: Pomalo nervoza, ništa opasno.

ŠKORPIJA

POSAO: Putovanje je u izgledu. Pošto se radi o jako primamljivom i lepom putu, dobro se osećate. Mada vas zanima dobra zarada. LJUBAV: Mislite da možete u vezu sa Lavom. Nekako vas taj znak najviše privlači. Jedino sa njim postižete nivo strasti koje želite. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mestu, ukoliko budete bili dobro plaćeni, bavićete se čak i stvarima koje ne volite.LJUBAV: Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Uskoro ulazite u bolji period. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

JARAC

POSAO: Dobro se osećate, posebno kada razmišljate o poslu i novitetima koji su pred vama. Imate saradnike koju su veoma operativan tim, a vama, takvi ljudi odgovaraju. LJUBAV: Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

POSAO: Tražite nove saradnike, nove poslove koji mogu da se realizuju u realan život. Niko nema ono što vi imate a to je osećaj za dobar posao. LJUBAV: Osećaj usamljenosti. Ne mora da bude tako ali vi ponekad volite da budete žrtva. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje. Niste pažljivi prema sebi.

RIBE

POSAO: Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša po tom principu, rastužite se. LJUBAV: Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija. ZDRAVLJE: Ne trošite se bespotrebno – psihološki.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...

Katolici i protestanti obilježavaju Veliki petak

Katolici, protestanti, anglikanci i brojne manje crkve, Uskrs će praznovati 31. marta. Danas obilježavaju Veliki petak, dan raspeća...

Na današnji dan – 29. mart

Danas je petak, 29. mart, 89. dan 2024. Do kraja godine ima 277 dana. 1461. - U najkrvavijoj bici...

Dnevni horoskop za 29. mart

OVAN Posao: Previše stvari ste ostavili da završite baš poslednjeg dana u nedelji. Ubuduće bolje planirajte svoje vreme. Ljubav: Ako želite da...