Dnevni horoskop za 1. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Potrebna vam je velika količinu energije na poslu. Moraćete da ostajete baš danas malo duže jer ipak ne smete da ostavite za sutra toliki posao. LJUBAV: Popodnevno vreme tokom dana, gledaćete da provedete zajedno, partneru je potrebna vaša pažnja, mnogo radite. ZDRAVLJE: Mogućnost da vam se aktivira neki problem iz prošlosti.

BIK

POSAO: Razmislite dobro o svim opcijama promene koje su pred vama, opak je početak meseca i još uvek možete da odlučite kojim putem da idete. LJUBAV: Bićete dominantniji od partnera što nije dobro za vas. Spustite loptu, zabava vam je potrebna da biste se opustili. ZDRAVLJE: Previše nervoze u toku dana.

BLIZANCI

POSAO: Danas možete biti odgovorni za neke poslove koje imate da uradite. Pomalo vas hvata panika od toliko obaveza, volite da opušteno razmislite i pokrenete nešto novo. LJUBAV: Niste u dobrom ,,fazonu” danas za ljubav, više neka hladnoća, napetost, odvojenost nego prave emocije. ZDRAVLJE: Možete imati manji problem na koži.

RAK

POSAO: Prvi je dan u mesecu a vi ipak razmišljate da se maksimalno posvetite svom radu. Usmereni ste na javni život, politika, takođe trgovina biti dobra za vas. LJUBAV: Poznanstvo vam sledi sa mnogim osobama. Imate stav o tome da ste usamljeni i da će vam kakav takav partner pomoći da se izvučete iz lošeg raspoloženja. ZDRAVLJE: Važno je da se danas dobro odmorite posle napornog rada.

 LAV

POSAO: Dobro se osećate danas u onome što ste planirali da radite, prvi dan u mesecu jednog vatrenog Lava tera da provodi mnogo vremena na telefonu zakazivajući buduće sastanke. LJUBAV: Imate poznanstvo sa jednom čudnom i harizmatičnom osobom. Vi volite da otkrivate posebnost u nekoj osobi. ZDRAVLJE: Mnogo obaveza u kući vas čini nervoznim.

DEVICA

POSAO: Danas nije dan da započnete neki poslovni razgovor. Bolje ostanite kod kuće sa porodicom. Nije vreme za velike pregovore. LJUBAV: Ukoliko ste vikend proveli sa svojim najmilijima onda će vam ceo dan biti fantastičan. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Ako planirate da obiđete svoje radno mesto u toku popodneva, to je uredu. Imate dobar osećaj da možete nešto dobro da uradite. LJUBAV: Danas ste posebno privlačni. Da li je to vaš stajling ili harizma ili je to dnevni Mesec u vaše znaku, ko zna, možda zna samo ona osoba koja je preko puta vas. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Na polju posla sve zavisi od vas, vi ste već sve isplanirali šta ćete u narednom periodu. Danas pregledajte stanje na računu. LJUBAV: Neko ko vam je prijatelj trebalo bi da bude i partner. Sigurni ste u sebi i prepoznaćete svaku emociju koja vam se pruža. ZDRAVLJE: Glavobolja, tenzija.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom ne bi trebali da započnete neki nov posao. Budite realni kada je novac u pitanju. Manje trošite. LJUBAV: Verovatno ste već nekog upoznali u toku vikenda. To je osoba koja zna vaše drugare, prijatelje. ZDRAVLJE: Sinoć ste dobro pojeli i popili. Čuvajte se pritiska.

JARAC

POSAO: Birokratija, šta reći…! Mesec u Raku vas danas opominje na dešavanja u vašoj karijeri. Vi morate da se bavite stvarima koje su tako naporne i dosadne. Baš nemate mira. LJUBAV: Emotivna veza sa drugim Jarcem može biti dobra podloga za priču o braku. Razgovarajte često o tome. ZDRAVLJE: Čuvajte zube, kosti. Skloni ste osetljivosti na tom polju zbog nedostatka vitamina D i kalcijuma.

VODOLIJA

POSAO: Budite spokojni što se tiče vašeg poslovanja i nekih novih projekata. Početak meseca za jednu buntovnu Vodoliju može biti veliko opterećenje. Biće šanse za novitete, promene. LJUBAV: Dominantni ste u odnosu na svog partnera, nije mu pravo, popustite. Neka vam krene na dobro tokom meseca. ZDRAVLJE: Smanjite duvan, cigarete.

RIBE

POSAO: Nikako sukob sa kolegama danas, budite suzdržani. Ne preuzimajte u startu lošu energiju. LJUBAV: Danas ne započinjite tajnu vezu, nije vreme tajni. Budite pažljivi prema supružniku. Ta osoba vas iskreno voli. ZDRAVLJE: Brinete više za zdravlje drugih, ne brinete o svom, a trebalo bi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predrag Jović na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

U Mostaru je svečano otvoren 25. Međunarodni sajma privrede. Svečanoj ceremoniji otvaranja 25. Međunarodnog sajma privrede prisustvovali su predsjednik...

Na Trgu Krajine veliki miting pod nazivom „Srpska te zove“

Na Trgu Krajine u Banjaluci u 18.00 časova počeće veliki miting pod nazivom "Srpska te zove" sa kojeg...

Velika akcija davalaštva krvi u Ugljeviku: Darodavci vatrogasci od Novog Grada do Trebinja (foto)

Vatrogasna jedinica opštine Ugljevik zajedno sa Udruženjem profesionalnih vatrgasaca spacilaca Republike Srpske organizovala je danas akciju dobrovoljnog davalaštva...

DODIK: Ako su muslimani htjeli pomirenje, trebali su da priznaju i srpske žrtve, a ne da ih negiraju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik gostujući u Dnevniku 1 naše televizije rekao je da u Srebrenici nije počinjen...