Aleksandar Đurđević

Na današnjoj konferenciji GO SNSD Bijeljina obratio se i aktuelni predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević ističući da će Skupština u institucionalnom smislu nastaviti da radi sve poslove koje ima u svojoj nadležnosti.

„Koalicija „Dogovor za bijeljinu“ više ne postoji, stavljena je ad akta i Klub odbornika SNSD ne može više nositi breme svih politika iz prethodnog perioda, čiji nismo bili dio, bilo kojih pojedinaca koji imaju neke radnje iza sebe, tako da ćemo u Skupštini kao Klub odbornika nastaviti samostalan rad. Svoj rad ćemo jasnno iznositi, neće biti trulih kompromisa. Od odbornika očekujem da se ponašaju u skladu s tim kako ih je narod izabrao i da revnosno izvršavaju svoje obaveze, da redovno dolaze na Skupštine Grada i da se izjašnjavaju u skladu sa savješću i opštim interesom“, objasnio je Đurđević. 

Najavljen narodni miting ’’Branimo Srpsku’’ u Bijeljini

On je rekao da je sada važnija tema pitanje imovine RS i opstanka RS.

„Proces koji se vodi protiv predsjednika RS i direktora Službenog glasnika nije proces protiv pojedinca po imenu i prezimenu, nego proces protiv predsjednika RS koji je potpisao Ukaz o proglašenju zakona, a koji je usvojila NSRS koja je izraz volje naroda RS. Direktor SG je objvio taj Ukaz i zato se oni „gone“. Nikakvo lično pitanje nije na dnevnom redu, nego pitanje RS. Pozivam sve sugrađane da 16.11. u 19.00 časova na Skupu „Branimo Srpsku“ pošaljemo jasnu poruku, da ne damo imovinu RS i sve ono što žele da nam otmu… da RS ostane prazna ljuštura. Granica postoji, do granice se došlo do crvene linije se došlo… ne damo sve ono za šta su naši roditelji ginuli, na nama je da to odbranimo na jedan demokratski način i u miru“, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име