Danas je u Bijeljini u Etno selu „Stanišići“ svečano otvoren međunarodni atletski mitign „Trofej Bijeljine 2024“, koju već treću godinu za redom organizuje Atletski klub „Atletik“ iz Bijeljine.

Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, istakao je da je velika čast prisustvovati trećem po redu „Trofeju Bijeljine“, gdje je danas prisutno 29 klubova.

„Veliko je zadovoljstvo što je grad Bijeljina domaćin jednog ovakvog mitinga. Podrška institucija je tu, a neće izostati ni u narednom periodu za sve događaje ovakvog tipa koji su promocija mladosti, sporta i zdravlja“, rekao je Aleksandar Đurđević predsjednik Skupštine grada Biheljina koji je istaknuti sportski radnik i predsjednik KS RS.

„Treći po redu međunarodni atletski miting ,,Trofej Bijeljine“ organizovan je danas od strane AK ,,Atletik“ iz Bijeljine, uz učešće 29 atletskih klubova iz čitavog regiona. Posebno raduje prisustvo naše braće sa Kosova i Metohije“, kaže Đurđević.

„Za razliku od prethodnih godina, ove nas je poslužilo i vrijeme, pa su uz odličnu organizaciju AK ,,Atletik“ i Velibora Kovača, ispunjeni svi preduslovi da ovaj miting bude praznik mladosti i sporta, na koji smo ponosni“, zaključio je Aleksandar Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име