ĐURĐEVIĆ: Dobro izanalizirati poruke građana na referendumu i preduzeti konkretne korake (video)

Datum:

Share post:

Govoreći o aktuelnim dešavanjima u gradu nakon referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine, predsjednik Gradskog parlamenta Aleksandar Đurđević, za ovonedjeljno izdanje emisije Panorama rekao je da poražena strana sada mora dobro izanalizirati poruke koje su iskazane na referendumu i u kratkim rokovima preduzeti konkretne korake, jer je jasno kaže Đurđević da se neke promjene moraju napraviti.

U ovom trenutku bilo kakva radikalizacija odnosa u gradu, sukobi i podjele ne idu nikom u prilog, izjavio je gostujući u emisiji Panorama predsjednik Skupštine Grada Aleksandar Đurđević. Ljudima je dosta takve politike i to je jedna od poruka koju su i poslali na referendumu ka nama koji smo referendum i pokrenuli, kaže Đurđević.

Referendum je najviši čin demokratije, nije pitanje života i smrti,kaže Đurđević pojašnjavajući da imamo stranu koja je pobjednička, te stranu koja je izgubila i koja iz toga treba da izvuče neke pouke i da krene ka provođenju konkretnih poteza.

Upitan je da prokomentariše i poziv SDS-a i Ljubiše Petrovića odbornicima skupštinske većine da bi nakon rezultata referenduma trebalo da podnesu ostavke.

Ako Narodna Skupština Srpske odluči da raspusti Skupštinu Grada Bijeljina apsolutno ću ispoštovati tu odluku, kao što poštujem i volju naroda iskazanu na referendumu da Ljubiša Petrović ostane gradonačelnik Bijeljine do kraja ovog mandata, rekao je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AMERIČKE SANKCIJE GASE RAČUNE U BANKAMA: Pod udarom brojne firme i pojedinci u Srpskoj (foto)

Banke u Republici Srpskoj ovih dana gase račune svim fizičkim i pravnim licima  koja su se našla pod...

BIJELJINA: Vaskršnji turnir u gađanju letećih meta u Donjem Crnjelovu

U organizaciji Lovačkog udruženja „Crnjelovo“, 4. maja 2024. godine održaće se turnir u gađanju letećih meta, u ekipnoj...

Bijeljinskom Radniku bod u Zvorniku

Lider fudbalskog šampionata Republike Srpske, bijeljinski Radnik nije uspeo ni u drugom meču sa Drinom iz Zvornika da...

ČAVIĆ: Dvojici radnika „Elektrokrajine“, koji su odslužili kaznu u Hagu, zatvoreni računi

Bivši predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić rekao je da je BiH jedina zemlja u kojoj postoji čovjek sa...