DEMOS u Doboju očekuje dobre izborne rezultate

Datum:

Share post:

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović poručio je da ova stranka izvršila dobre pripreme za kampanju i da očekuje dobre izborne rezultate.

Čubrilović je istakao da opšti izbori, na koje Demos prvi put izlazi, treba da su praznik demokratije i da očekuje da i drugi politički subjekti poštuju izborna pravila.

„Nadam se da će ova kompaktnost ostati do kraja i da će Demos odraditi sve ono što je zacrtao u ovoj fazi“, rekao je Čubrilović u Doboju, gdje je prisustvovao predizbornom skupu Demosa.

Nosilac liste Demosa za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Marinko Đukić uvjeren je da će ova stranka osvojiti po jedan direktan mandat za Narodnu skupštinu Srpske iz ove izborne jedinice i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva.

TESTNA REKLAMA

Kandidat Demosa za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Slađan Jović kaže da posjećenost skupu ukazuje na snagu Demosa i garantuje dobar izborni rezultat.

Nosilac liste Demosa za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Čedomir Stojanović poručio je da je dobojski Demos jedan od najorganizovanijih odbora.

On je realnim ocijenio osvajanje po jednog direktnog mandata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izbornih jedinica pet i šest, kao i za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...