Cvijanović u Šamcu: Od snage SNSD-a zavisi snaga Srpske

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da SNSD ne traži tuđe, nego čuva nadležnosti Republike Srpske, koju želi da jača, da u njoj nastave da rastu plate, penzije, podsticaji u poljoprivredi, socijalna davanja, borački dodatak, kao i pronatalitetne mjere.

Cvijanovićeva je na predizbornoj tribini u Šamcu rekla da je ponosna na činjenicu što je SNSD inicirao isplatu naknade od 750 KM za nezaposlene majke četvoro i više djece.

Ona je istakla da od snage SNSD-a zavisi snaga Republike Srpske, kojoj u ovim teškim vremenima treba čvrsta ruka za vođenje, a to je Milorad Dodik.

TESTNA REKLAMA

„Dodik zna šta znači vodititi političke i ekonomske procese, a sigurno i njemu treba čvrsta desna ruka u Sarajevu“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da treba birati dobre ljude u Narodnu skupštinu Republike Srpske kako bi imali stabilnu većinu, ali i u Parlamentarnu skupštinu BiH, gdje se vodi borba za poziciju i status Srpske.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je politika SNSD-a donijela mnogo toga dobrog u Šamac, ukazujući da će u blizini biti i auto-put, koji će doprinijeti razvoju privrede i lakšoj komunikaciji sa Banjalukom i Beogradom.

Dodik je napomenuo da je auto-put stigao do Doboja, kao i od Rače prema Bijeljini, te izrazio uvjerenje da će u naredne četiri godine biti završena kompletna trasa od Doboja do Rače i da ćemo imati poveznicu auto-putem do Beograda.

„Doći će i gasovod koji pokušavamo da ojačamo. Sutra odlazim za Moskvu i prekosutra ću da vidim /ruskog predsjednika Vladimira/ Putina. Završiićemo ono što smo dogovorili. U svim velikim planovima su i opština Šamac i njeni ljudi“, rekao je Dodik.

On je istakao da je veoma važno očuvati stabilnost i da je pristup SNSD-a znači očuvati mir.

„Ja sam čovjek mira, ja nisam čovjek rata, nikada neću dozvoliti da ovaj narod uđe u sukob. Uvijek ću naći načina da to izbjegnem i neće se to desiti“, rekao je Dodik.

Dodik je naveo da je u Šamcu bio i kada je bilo lako i kada je bilo teško, kada su bile poplave, ističući da je za sanaciju uloženo 35 miliona.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne Jedinice dva Obren Petrović pozvao je prisutne da glasaju za kandidate SNSD-a, te Dodika i Cvijanovićevu.

„Ovo je jedinstvena prilika da glasamo za odbranu Republike Srpske, da glasamo za jaku ličnost, a to je Milorad Dodik, koji će Srpsku voditi pravedno i pošteno u narednom periodu“, rekao je Petrović.

On očekuje da će narod biti biti jedinstven i složan i da će, zajedno sa Željkom Cvijanović u Sarajevu braniti interese Republike Srpske.

„Ništa na uštrb Federacije BiH, ali ćemo u Sarajevu braniti interese svih građana Republike Srpske. Mi pozivamo druge političke partije, kao što smo i u prethodnom periodu pozivali, da zajednički branimo Republiku“, rekao je Petrović.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Stojan Marinković pozvao je građane da izađu na izbore i daju svoj glas listi SNSD-a, kandidatima za inokosne funkcije – Cvijanovićevu i Dodika.

Tribina SNSD-a održana je u kino-sali u Šamcu, a na njoj se, osim Petrovića i Marinkovića, predstavio i nosilac liste za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...