DEMOS BIJELJINA: Stabilnost mogu garantovati samo odgovorni ljudi (foto, video)

Datum:

Share post:

“Želimo građane pozvati da glasaju za stabilnost Republike Srpske, jer kada pogledamo aktuelnu situaciju u svijetu, vidimo da je Srpskoj to najpotrebnije”, poručio je na konferenciji za medije Gradskog odbora DEMOS-a Bijeljina Milan Dakić, nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske za IJ 6.

Dakić je istakao da stabilnost mogu garantovati samo odgovorni ljudi.

“Tu stabilnost mogu nositi oni koji već dugo nose Sprsku, zajedno sa DEMOS-om i ostalim koalicionim partnerima. Naša Izborna jedinica 6 podržava Milorada Dodika kao kandidata za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH”, rekao je Dakić.

TESTNA REKLAMA

DEMOS nastupa kao tim jedinstva, sloge i zajedništva, dodao je on.

“Naš cilj je da zajedno sa našim koaliconim partnerima formiramo dvotrećinsku većinu jer ona će nam biti veoma potrebna nakon izbora. Ta dvotrećinska većina će sačuvati ono što Srpska ima, a probaćemo da vratimo i ono što nam je oduzeto”, rekao je Dakić.

“Iako je DEMOS jedna od najmlađih političkih partija u Srpskoj, to nas ne čini mladim u djelima. U prethodnom periodu naši kadrovi su vrijednim radom ostvarili rezultate i pokazali svoju snagu na izborima 2020. godine kada smo osvojili preko 42 000 glasova na nivou Republike Srpske”, izjavio je na konferenciji za medije Čedomir Stojanović, nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici 2.

Stojanović je istakao da DEMOS sa optimizmom čeka drugi oktobar.

“Mi u ovoj kampanji ne želimo da pričamo o sukobima sa drugima partijama i nećete čuti nijednog kandidata DEMOS-a da će nešto ružno reći o političkim protivnicima i neistomišljenicima. Bavićemo se onim što smo do sad uradili i planovima šta treba učiniti za budućnost, za građane Republike Srpske da bi se postigao ekonomski prosperitet i da bi se napredak Republike Srpske održao. To možemo u koaliciji koja je i do sada vodila Srpsku i očekujemo da poslije drugog oktobra nastavimo uspješan rad”, rekao je Stojanović.

On je poručio da je cilj Regionalnog odbora DEMOS-a Bijeljina osvajanje 9500 glasova na regiji.

“Cilj je da imamo jednog direktnog poslanika u Narodnoj Skupštini Srpske, cilj je da imamo jednog poslanika u PS BiH. Samo tim prisustvom i radom naših kadrova možemo doprinijeti razvoju naše Semberije, ali i cijele ove regije, do Doboja i Teslića. Želim da poručim svim našim glasačima da se nećemo baviti spletkarenjima i tračevima, nego progresivnim idejama i u kampanji i nakon nje”, jasan je bio Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...