DANIJEL PERIĆ: Preduzete sve preventivne mjere na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Datum:

Share post:

Rad Zelene pijace u Bijeljini u skadu je sa odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije, a sve preporuke kada je riječ o higijeni i prevenciji u borbi protiv korona virusa u potpunosti se poštuju.

Pijaca radnim danima radi od 7.00 do 15.00 časova, a vikendom od 7.00 do 12.00, uz poštovanje svih preporuka Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite,  kaže rukovodilac Službe za organizaciju pijačnih usluga Danijel Perić.

„Već polovinom marta na Zelenoj pijaci proveli smo dezinfekciju svih površina. To smo radili i nakon zatvaranja pijace. Izuzetno vodimo računa da se ne stvara gužva u pijaci, a naši radnici kontrolišu sam ulaz. Prilikom kupovine drži se distanca između kupaca i prodavaca. Poštujemo sve preporuke“, rekao je Perić za portal „Dešavanja u Bijeljini“.

Danijel Perić

TESTNA REKLAMA

Perić je dodao i da se cijene nisu značajno mijenjale sa novonastalom situacijom, osim cijena limuna i jabuka koje su povećane.

„Mart je mjesec kada građani najviše dolaze na Zelenu pijacu. Uglavnom se traže domaći proizvodi, zeleniš. Najprodavaniji proizvodi  su zeleniš, kao i limun, narandže, krompir, pasulj“, rekao je Perić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SNSD: Opozvati Petrovića – pokrenuti Bijeljinu!

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina prenosimo u cijelosti: Nismo iznenađeni dolaskom Nebojše Vukanovića u Bijeljinu. Naprotiv, očekivali...

NASTAVLJA SE OSIPANJE U PDP: Predsjednik Savjeta mladih naustio PDP RS (foto)

Da, tačno je, napustio sam PDP i podnio sam ostavku na sve funkcije u PDP, potvrdio je za...

BIJELJINA: Drina ostavila pustoš u Janji – pomoći poljoprivrednicima niotkuda! (foto,video)

Drina je ostavila pustoš na poljoprivrednim imanjima u MZ Janja kod Bijeljine a pomoći niotkuda tako da poljoprivrednici...

Vico Zeljković najavio povratak na scenu fudbalske A reprezentacije Republike Srpske

"A" selekcija mirovala 21 godinu: Povratak na međunarodnu scenu reprezentacije Srpske Reprezentativne selekcije Republike Srpske vraćaju se na fudbalsku...