Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

Datum:

Share post:

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi imaju trening o izgradnji boljeg odnosa među zaposlenima i unapređenje komunikacijskih vještina.

Menadžment Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina, na čelu sa direktorom prof.dr Zlatko Maksimovićem, omogućio je u posljednje dvije godine dolazak vrsnih stručnjaka iz različitih oblasti medicine koji, zajedno sa našim ljekarima obavljaju složene operativne zahvate. Dolazak stručnih saradnika u našu ustanovu omogućio je uvođenje niza savremenih operativnih procedura, zbog kojih su pacijenti sa regije Bijeljina ranije odlazili u zdravstvene ustanove tercijarnog nivoa.

U posljednje dvije godine kroz razne treninge predavača iz ekpertskih kuća mnogo se ulaže u upravljanje ljudskim resursima i motivaciju zaposlenih.

Jedan od takvih treninga održava se juče i danas na temu “Uspostavljanje odnosa i izgradnja mosta povjerenja” koje vodi Aleksandra Bajić sa akademije “Alba Soft Skills” Banjaluka.

“Ulaganje u znanje je investicija koja se uvijek isplati i s ponosom ističem da ćemo nastaviti sa kontinuiranom edukacijom našeg kadra u svim oblastima, a sve u cilju većeg stepena zadovoljstva naših korisnika”, rekao je prvi čovjek bolnice.

Danas su u našim operacionim salama čak četiri profesora, vrsna stručnjaka iz različitih hirirških grana, koji rade odvojeno operacije.

Doc. dr Ognjan Skrobić, specijalista opšte hirurgije, ekspert u oblasti hirurškog liječenja gojaznosti. Radi u Centaru za hirurgiju jednjaka i želuca, Klinika za digestivnu hirurgiju – Prva hirurška, Klinički centar Srbije.

Klinički asistent je na Katedri hirurgije i anesteziologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Docent na katedri hirurgije i anesteziologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Član je Multidisciplinarnog centra za gojaznost Kliničkog centra Srbije.

Prof.dr Nenad Arsović, direktor Klinike za ORL i MFH Kliničkog centra Srbija, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu, višedecenijski je stručnjak u oblasti otorinolaringologije, posebno u oblasti otohirurgije.

Prof.dr Milorad Bijelović, specijalista grudne hirurgije, načelnik Odeljenja za traumu, hirurgiju zida grudnog koša i medijastinuma Instituta za plućne bolesti Vojvodine “Sremska Kamenica” i profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu na katedri hirurgije.

Prof. dr Dragan Sagić, specijalista radiologije i doktor medicinskih nauka. Upravnik Službe za invazivnu i interventnu kardiovaskularnu dijagnostiku i terapiju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Redovni profesor na katedri Radiologije, na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...