Danas trka Djeda Mrazeva

Datum:

Share post:

Svaki učesnik trke će bar na jedan dan postati Deda Mraz, a od kotizacije biće kupljen i poklonjen jedan novogodišnji paketić posredstvom Dobrotvornog bratstva i sestrinstva „Radost“ iz Bijeljine, saopšteno je iz bijeljinske Gradske uprave. 

Trka će biti organizovana u dužini od 1,5 kilometara i od učesnika se očekuje da se druže, šetaju i zabave jer je predviđeno da svi budu pobjednici. 

Svaki učesnik će dobiti startni paket sa kapicom Djeda Mraza, startnim brojem, medaljom, čestitkom, osvježenjem, užinom i promotivnim materijalom. 

Za najmlađe učesnike poslije trke biće održana predstava, a na „Fejsbuk“ stranici učesnici će moći pronaći svoje fotografije sa trke. 

TESTNA REKLAMA

Za učesnike koji pošalju svoje fotografije sa trke /obavezno je da se vidi startni broj/ na adresu elektronske pošte zimskoselo@gmail.com i objave je na „Fejsbuku“ /uz obavezni „tag“/ biće organizovana nagradna igra, u kojoj je najvrednija nagrada vikend na Zlatiboru. 

Kotizacije za učešće iznose sedam KM za učenike, 10 KM za odrasle i 15 KM za porodice, bez obzira na broj članova. 

Učešće u trci se može prijaviti na broj mobilnog telefona 066 752 582 /sms, „Viber“ ili „Vots-ap“/ – na link „iventa“ na „Fejsbuku“ www.faceboook.com/events/359446711267848/. 

Potrebno je navesti ime i prezime, kategoriju /učenik, odrasli ili porodica, odnosno broj članova porodice/ i broj telefona za kontakt. 

​Izvor: srna.rs/infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: Neka svako uradi koliko može da ovaj grad bude bolji za život (foto)

BIJELjINA PROSLAVILA SVOJU SLAVU - DAN SVETOG PANTELEJMONA Večernjim bogosluženjem u Crkvi Svetog Đorđa, svečanom litijom centralnim gradskim ulicama,...

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...

NEŠIĆ, DNS: Saberi se, Brane, jer zna Srpska!

Saopštenje predsjednika DNS RS Nenada Nešića prenosimo u cjelosti: "Tvita Borenović da sam 'treći ljiljan'. Nisko i primitivno! I to...

BORENOVIĆ NEŠIĆU: “Javio se i treći ljiljan“

Predsjednik PDP RS, Branislav Borenović, oglasio se na društvenoj mreži Twitter odgovarajući predsjedniku DNS, Nenadu Nešiću na prozivku...