DAKIĆ, DEMOS: “5 do 12“

Datum:

Share post:

-Obzirom na globalnu političku i ekonomsku situaciju u svijetu, koja je čini se, nikada teža i složenija, dužni smo zaboraviti sve stranačke nesuglasice i svi kao jedan stati na stranu rukovodstva Republike Srpske u zaštiti interesa i opstanka našeg naroda na ovim prostorima, rekao je Milan Dakić nosilac liste DEMOS za NS RS u IJ 6.

 5 do 12

-Dužni smo praviti kompromise radi bolje budućnosti naše djece, radi mira i stabilnosti, radi novih investicija i atraktivnosti našeg regiona. ovim ćemo pomoći i otvaranje novih privatnih firmi u Republici Srpskoj, koje će moći računati na stabilnu političku ali i ekonomsku situaciju u budućnosti. time ćemo, ne samo privući nove, već i zadržati postojeće privredne subjekte u našoj zemlji, kaže Dakić.

Samo povezanost sa Srbijom

TESTNA REKLAMA

Dakić je rekao da jača povezanost sa Republikom Srbijom je garant da  Vlada Republike Srpske ima viziju i dobru političku procjenu situacije koja je nedavno iznenadila veći dio svijeta.

-Još jednom podvlačim da je kompromis za mir, za slobodu i za ekonomski prosperitet neophodniji nego ikada. danas se zauzimaju pozicije na svjetskoj političkoj sceni, kaže nosilac liste DEMOS za NS RS u IJ 6.

Složni Srbi su ozbiljan partner

Dakić kaže da samo složni u Srpskoj i BiH i složni u Srbiji predstavljamo ozbiljnog partnera na koje mogu računati prijateljski nam naklonjene velike sile koje danas, nedvosmisleno određuju pravac kretanja cijelog svijeta u ovom veku.

-Već smo prviše izgubili u prethodnim vremenima i nemamo prava na greške, a boriću se za jednaka prava svih u BiH za poboljšanje ekonomije, demografije, bolji standard i
sigurnost svih njenih građana, zaključio je Milan Dakić nosilac liste DEMOS za NS Rs u IJ 6, uz poruku ’’5 je do 12!’’ i uz slogan BEZ DILEME DEMOS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...

Koncert Dušana Sekulića u Bijeljini – tražila se karta više

Koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje....