ĆORIĆ: Žene nezaobilazan faktor u uspješnom funkcionisanju JP „Autoputevi Republike Srpske“

Datum:

Share post:

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, v.d. direktora JP „Autoputevi Republike Srpske“ Nedeljko Ćorić uputio je čestitku svim damama, a posebno radnim koleginicama, zaposlenim u ovom preduzeću, koje svakog dana svojim znanjem, stručnošću i sposobnošću doprinose realizaciji najznačajnijih projekata od strateškog interesa za Republiku Srpsku.

Direktor Ćorić poručio je da su žene nezaobilazan faktor u uspješnom funkcionisanju JP „Autoputevi Republike Srpske“, a u prilog toj tvrdnji svakako ide i podatak da dame zauzimaju većinu rukovodećih mjesta u odjeljenjima unutar postojeća tri sektora. Posebno priznanje za svoj rad, prema riječima direktora Ćorića, zaslužuju žene, zaposlene u Odjeljenju za naplatu putarine, u okviru kojeg su i centri za održavanje i kontrolu saobraćaja, jer u opisu njihovog posla je i rad na državne pravnike, dane vikenda i u noćnim satima, kada su svi drugi sa svojim najbližima. Ćorić je podsjetio da je JP „Autoputevi Republike Srpske“ prošle godine uspješno realizovalo projekat „Žene u građevinarstvu“, čiji je cilj uključivanje što većeg broja žena u poslove, koji su do sada važili kao tipična „muška“ zanimanja, a građevinarstvo je sve doskora bilo jedno od takvih.

Projekat je sproveden po preporuci Evropske banke za obnovu i razvoj, koja kreditnim sredstvima finansira izgradnju dionice Koriodra Pet c kroz Republiku Srpsku.

-Zadovoljstvo je kada dobijete priznanje za svoj trud i rad, ali je još veća satisfakcija saznanje da ste okruženi odgovornim, posvećenim i sposobnim profesionalcima, koji svoj posao ne doživljavaju kao obavezu, već kao životni izbor i poziv. Upravo su takve sve naše koleginice, kojima dugujemo ogromnu zahvalnost za doprinos našim zajedničkim uspjesima – poručio je direktor Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan prije 32 godine osnovana ’’GARDA PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će danas (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...

Danas je Veliki četvrtak

Pravoslavni vjernici obilježavaju danasVeliki četvrtak kao sjećanje na Tajnu ili Posljednju večeru Isusa Hrista i njegovih učenika. Ovo je...

Srpska bogatija za 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je...

Prije 15 godina Samsung je predstavio svoj prvi Android smartfon

Samsung je najveći smartfon brend na svijetu i tu krunu drži već više od decenije. A sve je...