ĆORIĆ: Osuđujem bilo kakav napad na predstavnike Boračke organizacije RS

Datum:

Share post:

Poslanik u Narodnoj skupštini RS Nedeljko Ćorić kaže da je iznenađen reakcijom svog kolege,  narodnog poslanika SDS Milana Tubina koji je fizički nasrnuo na predsjednika Boračke organizacije Prijedor Zorana Predojevića, i da osuđuje bilo kakav napad na zvanične predstavnike Boračke organizacije RS.

“Zaista, moram da kažem, da sam iznenađen tim činom i reakcijom kolege Tubina. U Narodnoj skupštini nisam ga doživio kao čovjeka koji je sklon nasilju, kada govorimo o vremenu u kom sam ga upoznao. Zaista me iznenađuje takav stav. Evidentno je da je predsjednik Boračke organizacije u Pijedoru prijavio napad od strane gospodina Tubina”, rekao je Ćorić, koji je i predsjednik GO SNSD Bijeljina.

Ćorić kaže da je za njega, kao učesnika Odbrambeno-otadžbinskog rata, takav čin za osudu, naročito u vremenu kada se predsjednik Boračke organizacije suočava sa optužbama za ratne zločine.

“Kao učesnik Odbrambeno-otadžbinskog rata, osuđujem bilo kakav napad na zvanične predstavnike Boračke organizacije RS, pogotovo u vremenu kada se predsjednik Boračke organizacije suočava sa optužbama za ratne zločine, u vremenu kada treba dati podršku Boračkoj organizaciji. Osuđujem bilo kakvu vrstu napada na članove Boračke organizacije i njihove izabrane predstavnike”, istakao je Ćorić na današnjoj konferenciji za medije GO SNSD Bijeljina.  
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Danas je VELIKA SUBOTA

POVEZANE VIJESTI

Danas je VELIKA SUBOTA

Pravoslavna crkva i vjernici obilježavaju danas Veliku subotu, drugi dan hrišćanske žalosti. To je posljednji dan nedjelje stradanja i...

Episkop Fotije u hamu svetog Georgija služio jutrenje Velike Subote – Plač Majke Božije i Opijelo Hristovo – Statije sa ophodom oko hrama (foto)

NJegovo Preosveštenstvo Episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije služio je večeras jutrenje Velike Subote - Plač Majke Božije i Opijelo...

VRIJEME DANAS kiša uz moguće razvedravanje

U prvom dijelu dana oblačno uz slabu kišu koja prestaje tokom jutra. Od sredine dana na sjeveru i...

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...