CIRKUS U PARLAMENTU Stanivuković ponudio Šukalu BIJELI HLJEB, bivši narodni poslanik ODREKAO SE PRIVILEGIJE

Datum:

Share post:

Novoizabrani narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP) dao je danas bivšem narodnom poslanika Adamu Šukalu (PDP) hljeb, koji je simbolično značio da Šukalo ima pravo da iskoristi ovu privilegiju.

Šukalo je rekao da neće uzeti bijeli hljeb, te da ovo pravo neće iskoristiti jer na njena nemaju pravo ni ostali građani.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

TESTNA REKLAMA

– Drašku ostavljam da se bori za ukidanje bijelog hljeba. Ja sam ponosan što ovakvo ljudi ulaze u NSRS i znam da će se dosljedno boriti – rekao je Šukalo, koji se odrekao bijelog hljeba jer se za to ranije i zalagao.

Stanivuković je poručio da svim narodnim tribunima nije stalo do lične koristi nego do naroda.

Foto: Dejan BožićRAS Srbija

– Boriću da se bijeli hljeb ukine, jer se taj novac može iskoristiti u neke druge svrhe za pomoć narodu – rekao je Stanivuković nakon što je Šukalu uručio hljeb.

Dodao je sa će svoju poslaničku platu od 2.600 KM nastaviti dodjeljivati onima kojima je to potrebno.

Na pitanje da li su obmanuli javnost govoreći da će se odreći mandata na Trgu Krajine, rekli su da su građani poručili da oni moraju da vode borbu unutra.

– Organizovali smo javnu tribinu juče i pitali građane da li treba da uđemo u NSRS, oni su rekli da treba. I ja sam sam rekao da Draško mora uću i Skupštinu – rekao je Šukalo.

Dodao je NSRS ne smije izgubiti ovakvog poslanika i da zato Draško treba da ostane narodni poslanik.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

– Ako ikad iko igdje nađe moju izjavu da sam rekao da se odričem mandata ja ću se javno izviniti. Na trgu se govorilo o ulasku ili neulasku u Skupštinu, a ne o odricanju mandata. Nekolicina nas koja je ostala dosljedna i nije postala papak, mora ući da se bori – rekao je Stanivuković.

Dodao je da su ostali dosljedni onome na trgu, da ne uđu odmah u Skupštinu, da bi tako izdali narod, a oni kao poslanici narodu trebaju.

– Uživajte u Narodnoj skupštini Republike Srpske, biće nikad uzbudljivije – rekao je Stanivuković na kraju.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...

Zvezda i Vojvodina odali počast Mihajloviću, dresovi na poklom sinovima

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Vojvodina odali su počast Siniši Mihajloviću uoči današnjeg meča dva tima na startu...