Centar za socijalni rad obilježio krsnu slavu Sv. Joakim i Ana (foto)

Datum:

Share post:

Lomljenjem slavskog kolača, u prostorijama JU Centra za socijalni rad, danas je obilježena krsna slava Sveti Joakim i Ana.

Čin lomljenja slavskog kolača sa sveštenikom, obavili su kum slave, direktor AD „Grad“ Ratomir Draganić i direktor Centra za socijalni rad Milorad Sofrenić.

Sofrenić je istakao da kumstvo između Centra i AD „Grad“ traje već dugi niz godina, te se ovom prilikom posebno zahvalio svim zaposlenim u Centru za socijalni rad na predanom radu, pružajući usluge Centra svima onima kojima je potrebno.

„Prije svega, želim da čestitam slavu Sveti Joakim i Ana, radnicima zaposlenim u Centru i svim onim koji slave ovu slavu. Želim da ovaj Centar i ubuduće obavlja onu misiju, posao i djelatnost za koju je osposobljen, a mi to zaista radimo na jedan human i stručan način. Trudimo se da svim najugroženijim kategorijama pružimo ono što mi možemo, kako bi im olakšali dio njihovih problema i težak život koji oni imaju“, rekao je Sofrenić, te dodao da svake godine proširuju obim usluga i obuhvat ljudi kojima pružaju pomoć.

Ratomir Draganić, kum slave, istakao je da preko dvije decenije firma AD „Grad“ kumuje ustanovi Centar za socijalni rad. Kako kaže, po starim srpskim običajima, kumstvo se nikada ne prekida, što će sigurno biti i u ovom slučaju.

„U ime firme AD „Grad“, svih zaposlenih radnika i u svoje lično ime, želim da čestitam krsnu slavu direktoru Centra za socijalni rad, kao i svim zaposlenim. Pošto je ovo specifična institucija koja je mnogo bitna za naš Grad, ovom prilikom im želim što manje posla, kako bi imali što manje socijalnih slučajeva na području Grada Bijeljina“, poručio je Draganić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NAKON VELIKOG APRILSKOG POŽARA: Svetozar Ostojić, Mega Drvo – Obnovili smo 95 odsto uništenih kapaciteta

Nakon velikog požara koji je devetog aprila ove godine, prije osam mjeseci, zahvatio proizvodne hale preduzeća „Mega drvo“...

Futsaleri Radnika u četvrtfinalu Kupa BiH

Futsaleri Radnika plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su večeras u Istočnom Sarajevu...

BO BIJELJINA: Konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih radova – “Republiko Srpska u srcu te nosim, sa tobom se ponosim”

Gradska boračka organizacija Bijeljina, povodom slave Sveta Tri Jerarha, raspisala je konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih...

BIJELJINA: Finansiranje škola i upisna politika (foto)

Sastanak Aktiva direktora srednjih škola i predstavnika sindikata održan je 05.12.2023.godine u prostorijama JU Ekonomske škole. Sastanku su...