Brutano ubistvo

Datum:

Share post:

Žena M. B. (33) osumnjičena je da je brutalno ubila ljubavnika P. P. (67) u svom domu u selu nedaleko od Knića u Srbiji, te je nakon likvidacije raskomadala tijelo, isjekla njegov spolni organ i ispekla ga u šporetu!

Motiv ovog ubistva je, kako se sumnja, koristoljublje pošto je M. B. navodno godinama bila u vezi s P. P. i od njega uzimala novac.

Potrošio ušteđevinu

Prema riječima sagovornika iz istrage, policija ima i svjedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu osumnjičene.

TESTNA REKLAMA

– M. B. je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od P. P., a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela nisku stolicu i nekoliko puta udarila čovjeka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mjesta – kaže sagovornik iz istrage. M. B. se sumnjiči da je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, da bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vrijeme je, navodno, leš raskomadala u nekoliko dijelova.

– Sjekirom je odsjekla ruke i noge, a spolni organ isjekla nožem i ispekla ga u peći na drva. U međuvremenu se nastavila iživljavati nad lešom, o koji je gasila cigarete – dodaje sagovornik.

Tražila pomoć od oca

Kada je stigao u njen dom, otac osumnjičene bio je šokiran prizorom koji je zatekao.

– Krvi je bilo na sve strane, a nesretni čovjek je ležao na tepihu bez ekstremiteta. M. B. je preklinjala oca da joj pomogne da sakriju tijelo P. P., ali on nije htio biti saučesnik u zločinu, već je odmah pozvao policiju – navodi izvor.

Izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...