BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Datum:

Share post:

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak u PDV, rekao je za Dešavanja u Bijeljini da je takav čin neviđen izraz bahatosti, te da one koji su glasali protiv uvođenja Zakona, ne zanimaju interesi građana.

„To je neviđen izraz bahatosti onih koji su odbili Zakon za koji svi u BiH kažu da treba da bude donesen, da bi se olakšalo malim privrednicima. Ovo je poruka građanima da su oni iznad njihovih interesa, da ih ne zanimaju njihovi interesi. Ovo odbijanje je zaista nevjerovatna poruka bahatosti i nezainteresovanosti za ljude koji žive i stvaraju dohadak u Srpskoj. Nemam riječi da opišem šta mislim o svemu tome“, bio je jasan Bosić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Zvezda srušila Еfes u Beogradu!

POVEZANE VIJESTI

Zvezda srušila Еfes u Beogradu!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobjedu u 11. kolu Еvrolige protiv Anadolu Еfesa 97:83. Kao i većina utakmica Crvene...

Info-sesija „Dekarbonizacija stambenog sektora“ u Gradskoj upravi Grada Bijeljina

Bijeljina je danas bila dio projekta koji u 36 opština i gradova u BiH provode stručnjaci Razvojnog programa...

Crveni krst u Bijeljini obilježio Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Više od četrdeset godina je prošlo od kada je prijavljen prvi slučaj HIV virusa koji uzrokuje pojavu AIDS-a,...

Prim. dr Vesna Despotović, načelnik CMZ u bijeljinskom Domu zdravlja dobila Povelju za primarnu zdravstvenu zaštitu Komore doktora medicne RS za 2023. godinu (foto)

Godišnje nagrade Komora doktora medicine najboljim doktorima i najboljim studentima Medicinskog fakulteta u Republici Srpskoj 24. novembra 2023. u...