Borenović potpisao peticiju o zabrani rada kockarnica i kladionica u krugu od 500 metara od škola u Banjaluci (foto)

Datum:

Share post:

Kockarnicama i kladionicama biće zabranjen rad u krugu od 500 metara od škola na području grada Banjaluka, poručio je nedavno gradonačelnik Draško Stanivuković, te najavio da Grad Banjaluka među prvima u regionu odlučno kreće u borbu protiv kladionica.

Stanivuković je tada rekao da moramo da zaštitimo našu djecu od ovog vida socijalne patologije, koji je sve češće djeci na dohvat ruke.

Tu inicijatiivu je danas podržao i potpisao i predsjednik PDP Branislav Borenović.

STANIVUKOVIĆ: “Kladionicama zabraniti rad na 500 metara od škole” – takse i do paprenih 25.000 KM

-Potpisao sam danas peticiju o zabrani rada kockarnica i kladionica u krugu od 500 metara od škola u Banjaluci, pokrenutu od strane Gradske uprave i gradonačelnika Stanivukovića, izjavio je nakon potpisivanja peticije predsjednik PDP Branislav Borenović.

-Kocka je jedan od najgorih poroka, koji stvara zavisnost i veoma negativno utiče na mlade, ali i generalno ljude i porodice. Posljedice su katastrofalne, posebno za mlade, i bitno je stati iza ove inicijative koja će bar pokrenuti talas promjene onoga čemu svjedočimo, a to je svojevrsna okupacija grada i republike od strane kockarnica i kladionica, poručio je Borenović.

Borenović ističe da je bitno da se ova inicijativa što hitnije uvaži i da se kladionice i kockarnice bar odmaknu od škola na 500 metara.

-Što se mene tiče, ja bih potpuno onemogućio pristup mladim ljudima tim mjestima, jer time uništavaju i svoje i živote čitavih porodica. Pozivam sve da se pridruže ovoj korisnoj inicijativi, poručio je na kraju Borenović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...