BOLNICA BIJELJINA: SUBOTICA – STUDIJSKO PUTOVANJE (foto)

Datum:

Share post:

Menadžment bijeljinske bolnice na čelu sa direktorom prof.dr Zlatkom Maksimovićem organizovao je za zaposlene studijsko putovanje u Suboticu.

U subotu, 08., aprila upriličena je posjeta subotičkoj bolnici gdje je su sa rukovodstvom ove zdravstvene ustanove razmatrani modaliteti saradnje prije svega u razmeni iskustva u pružanju zdravstvenih usluga iz domena hirurgije, ginekologije i interventne kardiologije, odnosno, u praktičnom i naučnom radu ove dvije ustanove.

„Zahvaljujem direktoru subotičke bolnice dr Saši Dželebdžiću i saradnicima na lijepom prijemu u okviru kojeg smo se upoznali sa organizacijom rada u njihovoj zdravstvenoj ustanovi. Dogovorena je saradnja u smislu razmjene iskustava i vjerujem da će to biti obostrano korisno i produktivno za naše ustanove“, rekao je prof.dr Maksimović i podsjetio da je bijeljinska bolnica krajem prošle godine bila domaćin predstvanicima bolnice iz Subotice.

V.d. direktor Opšte bolnice Subotica dr Saša DŽelebdžić se srdačno zahvalio gostima na poseti i izrazio optimizam u vezi sa modalitetima saradnje koji bi doneli povećanje kvaliteta usluga i zadovoljstva pacijenata objee ustanove.

„Mislim da bi za obe ustanove od velike koristi bila razmena iskustava iz domena hirurgije , dijagnostike, interventne kardiologije i elektrofizioloških ispitivanja kao i među stručnjacima novoformiranog Centra za vantelesnu oplodnju subotičke bolnice i specijalista iz bjeljinske bolnice“, rekao je Dželebdžić.

Program studijskog putovanja obuhvatio je upoznavanje sa istorijsko – kulturnim znamenitostima grada na sjeveru Bačke, posjetu manastiru Krušedol, izlet u susjedni madžarski grad Segedin i posjetu Palićkom jezeru.

Jedinstven doživljaj bio je i obilazak vinarije „Zvonko Bogdan“ sa degustacijom vina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Šta donose izmjene Zakona o poljoprivrednim zadrugama u Srpskoj?

Vlada Republike Srpske usvojila je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednim zadrugama, koje imaju cilj...

U BIJELJINI PREDAVANJE O VAR TEHNOLOGIJI BH SUDIJAMA

U organizaciji FS BiH u Etno selu Stanišići danas je održan teoretski seminar o VAR/AVAR tehnologiji za sudije...

Na današnji dan – 2. jun

Danas je utorak, 2. jun, 153. dan 2023. Do kraja godine ima 212 dana. 1624. - Rođen poljski vojskovođa...

Dnevni horoskop za 2. jun

OVAN: POSAO: Jaku profesionalnu snagu morate da iskoristite što je pre moguće. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili...