BOLNICA BIJELJINA: SUBOTICA – STUDIJSKO PUTOVANJE (foto)

Datum:

Share post:

Menadžment bijeljinske bolnice na čelu sa direktorom prof.dr Zlatkom Maksimovićem organizovao je za zaposlene studijsko putovanje u Suboticu.

U subotu, 08., aprila upriličena je posjeta subotičkoj bolnici gdje je su sa rukovodstvom ove zdravstvene ustanove razmatrani modaliteti saradnje prije svega u razmeni iskustva u pružanju zdravstvenih usluga iz domena hirurgije, ginekologije i interventne kardiologije, odnosno, u praktičnom i naučnom radu ove dvije ustanove.

„Zahvaljujem direktoru subotičke bolnice dr Saši Dželebdžiću i saradnicima na lijepom prijemu u okviru kojeg smo se upoznali sa organizacijom rada u njihovoj zdravstvenoj ustanovi. Dogovorena je saradnja u smislu razmjene iskustava i vjerujem da će to biti obostrano korisno i produktivno za naše ustanove“, rekao je prof.dr Maksimović i podsjetio da je bijeljinska bolnica krajem prošle godine bila domaćin predstvanicima bolnice iz Subotice.

V.d. direktor Opšte bolnice Subotica dr Saša DŽelebdžić se srdačno zahvalio gostima na poseti i izrazio optimizam u vezi sa modalitetima saradnje koji bi doneli povećanje kvaliteta usluga i zadovoljstva pacijenata objee ustanove.

„Mislim da bi za obe ustanove od velike koristi bila razmena iskustava iz domena hirurgije , dijagnostike, interventne kardiologije i elektrofizioloških ispitivanja kao i među stručnjacima novoformiranog Centra za vantelesnu oplodnju subotičke bolnice i specijalista iz bjeljinske bolnice“, rekao je Dželebdžić.

Program studijskog putovanja obuhvatio je upoznavanje sa istorijsko – kulturnim znamenitostima grada na sjeveru Bačke, posjetu manastiru Krušedol, izlet u susjedni madžarski grad Segedin i posjetu Palićkom jezeru.

Jedinstven doživljaj bio je i obilazak vinarije „Zvonko Bogdan“ sa degustacijom vina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...